Meesteroplichter gepakt. 67 personen betaalden hem voor stukje domeingrond

De 44-jarige Rakeshkoemar L. is op woensdag 25 juli door de politie van het ressort Domburg in verzekering gesteld. Hij wordt ervan verdacht burgers te hebben opgelicht door zich voor te doen als tussenpersoon om via een snelle procedure aan een stuk grond van de overheid te komen.
Bij het verhoor heeft Rakeshkoemar verklaard gelden van ten minste 67 personen te hebben ontvangen.
Nadat twee benadeelden aangifte hadden gedaan, werd Rakeshkoemar opgespoord en aangehouden. Tijdens het onderzoek bleek al gauw dat er veel meer personen opgelicht waren. Het verder onderzoek is toen overgedragen aan de recherche van Regio Oost.
Op zaterdag 4 augustus deden nog twee personen aangifte tegen Rakeshkoemar. De vier benadeelden hebben SRD 9.950, SRD. 11.700, SRD. 2.300 en SRD 3.000 afgegeven aan de verdachte om ervoor zorg te dragen dat zij aan een stuk domeingrond konden komen.
De politie roept overige benadeelden op om contact te maken met de afdeling Recherche van Regio Oost voor het doen van aangifte.

Bericht: >Meesteroplichter gepakt. 67 personen betaalden hem voor stukje domeingrond

Suriname ligt in de tropen, vlak bij de evenaar. Het is er altijd warm en vochtig. Een groot deel van het land is bedekt met tropisch regenwoud. De Corantijn vormt de grens met Guyana en de Marowijne de grens met Frans Guyana. De kust van Suriname bestaat mangrovebomen. Er wordt veel rijst verbouwd. Zie jij jezelf al lekker ontspannen in een , dan ga je lekker hangmateren. Een okseltruitje.IDB, In de bil. Baksen is een flink pak rammel. Met dievenijzer hekwerk om je huis kan jou niets meer overkomen. Gezouten kabeljauw gaan bakken, noemen wij bakkeljauw. Een fles met potentieverhogende gedroogde plantdelen is een mannenfles. Autowandeling Bacove bakabana Bakkeljauw Bamihaar Blakaman Bloot Buitenvrouw Cellulair Dinges Doekoe Gaan Geslagen Getrouwde Handruiker Hangmateren Jawel Jonko Kostgrond cassave, watermeloen, banaan, tajerblad, sopropo, papaya, passievrucht, tomaat, boontjes en rijst. Kouseband Kraken Kromanti Kweekje Lemmetje Manja Mannenfles Mattie Okseltruitje of okselmouwtruitje Panna Pinaren Roti Schaafijs Schoenen uitlopen Schoonbroer Sprietje Tjappen Trekkoffie Trots Vriendinnenschrift Warung Wiet Zetten Zwamp Zwageres