Mangolaan en Paragrasweg opgenomen in Dalian IV-project

Er worden rioleringswerkzaamheden uitgevoerd door Nuclear Technology Development in de Mangolaan. Dit in opdracht van het ministerie van Openbare werken Transport en Communicatie (OWT&C). De Mangolaan krijgt een complete nieuwe riolering aan beide zijden van de weg.
Momenteel wordt er samen met de nutsbedrijven gewerkt aan het verplaatsen van hun infrastructuur. De planning is een geasfalteerde weg van 1200 meter met een breedte van 5 meter. Er komt aan een zijde van de weg ook een voetpad.
De Mangolaan en de Paragrasweg vormen een belangrijke verbindingsweg tussen het Centrum van Paramaribo en Noord. De wegen verkeren nu in een slechte staat.
OWT&C streeft ernaar om zoveel mogelijk gebieden te ontsluiten door slechte delen van de wegen aan te pakken. De werkzaamheden zijn in maart gestart en worden door het consortium Sunecon-Sintec gecontroleerd.
Na de Mangolaan komt de Paragrasweg aan de beurt. Afhankelijk van de weersomstandigheden is gepland om dit project in november af te ronden.

Bericht: >Mangolaan en Paragrasweg opgenomen in Dalian IV-project

Suriname ligt in de tropen, vlak bij de evenaar. Het is er altijd warm en vochtig. Een groot deel van het land is bedekt met tropisch regenwoud. De Corantijn vormt de grens met Guyana en de Marowijne de grens met Frans Guyana. De kust van Suriname bestaat mangrovebomen. Er wordt veel rijst verbouwd. Zie jij jezelf al lekker ontspannen in een , dan ga je lekker hangmateren. Een okseltruitje.IDB, In de bil. Baksen is een flink pak rammel. Met dievenijzer hekwerk om je huis kan jou niets meer overkomen. Gezouten kabeljauw gaan bakken, noemen wij bakkeljauw. Een fles met potentieverhogende gedroogde plantdelen is een mannenfles. Autowandeling Bacove bakabana Bakkeljauw Bamihaar Blakaman Bloot Buitenvrouw Cellulair Dinges Doekoe Gaan Geslagen Getrouwde Handruiker Hangmateren Jawel Jonko Kostgrond cassave, watermeloen, banaan, tajerblad, sopropo, papaya, passievrucht, tomaat, boontjes en rijst. Kouseband Kraken Kromanti Kweekje Lemmetje Manja Mannenfles Mattie Okseltruitje of okselmouwtruitje Panna Pinaren Roti Schaafijs Schoenen uitlopen Schoonbroer Sprietje Tjappen Trekkoffie Trots Vriendinnenschrift Warung Wiet Zetten Zwamp Zwageres