Man doodt gelovigen in moskee Zuid-Afrika

Een nog onbekende man heeft in een moskee in de Zuid-Afrikaanse plaats Malmesbury, in de buurt van Kaapstad, twee mensen om het leven gebracht met een groot mes. Hij werd daarna door de politie doodgeschoten.
Volgens de politie heeft de steekpartij kenmerken van extremisme, maar is er verder nog geen duidelijk motief. Zuid-Afrikaanse media melden dat de man met de gelovigen aan het bidden was in de moskee, toen hij plots op ze begon in te steken.
De dader is vermoedelijk een buitenlander van zo’n dertig jaar oud. Hij werd doodgeschoten toen hij na zijn steekpartij op de politie afliep en agenten probeerde aan te vallen.
Vorige maand was er ook een aanval in een moskee in Zuid-Afrika. Drie mannen bestormden toen een moskee in de buurt van Durban. Daarbij kwam iemand om het leven en raakten meerdere mensen gewond.
NOS

Bericht: >Man doodt gelovigen in moskee Zuid-Afrika
Suriname Herald

Suriname ligt in de tropen, vlak bij de evenaar. Het is er altijd warm en vochtig. Een groot deel van het land is bedekt met tropisch regenwoud. De Corantijn vormt de grens met Guyana en de Marowijne de grens met Frans Guyana. De kust van Suriname bestaat mangrovebomen. Er wordt veel rijst verbouwd. Zie jij jezelf al lekker ontspannen in een , dan ga je lekker hangmateren. Een okseltruitje.IDB, In de bil. Baksen is een flink pak rammel. Met dievenijzer hekwerk om je huis kan jou niets meer overkomen. Gezouten kabeljauw gaan bakken, noemen wij bakkeljauw. Een fles met potentieverhogende gedroogde plantdelen is een mannenfles. Autowandeling Bacove bakabana Bakkeljauw Bamihaar Blakaman Bloot Buitenvrouw Cellulair Dinges Doekoe Gaan Geslagen Getrouwde Handruiker Hangmateren Jawel Jonko Kostgrond cassave, watermeloen, banaan, tajerblad, sopropo, papaya, passievrucht, tomaat, boontjes en rijst. Kouseband Kraken Kromanti Kweekje Lemmetje Manja Mannenfles Mattie Okseltruitje of okselmouwtruitje Panna Pinaren Roti Schaafijs Schoenen uitlopen Schoonbroer Sprietje Tjappen Trekkoffie Trots Vriendinnenschrift Warung Wiet Zetten Zwamp Zwageres