Live: Pakistaanse premier zoekt geld in Begging – eh, Beijing

De chef van de Pakistaanse staatstelevisie is mogelijk zijn baan kwijt. Zijn station had – onbedoeld? – de indruk gewekt dat de Pakistaanse premier Imran Khan, die op geldjacht is in China, in feite op de bedeltoer is.
Pakistan heeft een fors financieel probleem, en de premier was in China op zoek naar 12 miljard dollar om zijn begroting sluitend te krijgen.
Pakistan Television (PTV) zond de toespraak van Khan in China uit, met in de linkerbovenhoek van het scherm het woord Begging (‘Bedelen’) in plaats van Beijing als locatie.
Het opschrift bleef bijna een halve minuut in beeld voor het werd gewijzigd. Sommigen vroegen zich hierom af of de fout niet opzettelijk was gemaakt.
Het persbureau Reuters kreeg inzage in officiële documenten van het ministerie van Informatie, waaruit zou blijken dat PTV’s directeur Hasan Immad Mohammadi zou zijn ontslagen.
Een woordvoerder van het ministerie ontkent echter het ontslag en zegt dat het om een kleinigheid gaat.

This is so hilarious! You can NOT suppress the truth, after all!
During his visit to China, a Pakistani TV channel showed Imran Khan LIVE from “Begging” instead of “Beijing.” #Begging #ImranKhanInChina #Pakistan pic.twitter.com/Fu9FqJCmpd
— Sajeda Akhtar (@Sajeda_Akhtar) 6 november 2018

Bericht: >Live: Pakistaanse premier zoekt geld in Begging – eh, Beijing

Suriname ligt in de tropen, vlak bij de evenaar. Het is er altijd warm en vochtig. Een groot deel van het land is bedekt met tropisch regenwoud. De Corantijn vormt de grens met Guyana en de Marowijne de grens met Frans Guyana. De kust van Suriname bestaat mangrovebomen. Er wordt veel rijst verbouwd. Zie jij jezelf al lekker ontspannen in een , dan ga je lekker hangmateren. Een okseltruitje.IDB, In de bil. Baksen is een flink pak rammel. Met dievenijzer hekwerk om je huis kan jou niets meer overkomen. Gezouten kabeljauw gaan bakken, noemen wij bakkeljauw. Een fles met potentieverhogende gedroogde plantdelen is een mannenfles. Autowandeling Bacove bakabana Bakkeljauw Bamihaar Blakaman Bloot Buitenvrouw Cellulair Dinges Doekoe Gaan Geslagen Getrouwde Handruiker Hangmateren Jawel Jonko Kostgrond cassave, watermeloen, banaan, tajerblad, sopropo, papaya, passievrucht, tomaat, boontjes en rijst. Kouseband Kraken Kromanti Kweekje Lemmetje Manja Mannenfles Mattie Okseltruitje of okselmouwtruitje Panna Pinaren Roti Schaafijs Schoenen uitlopen Schoonbroer Sprietje Tjappen Trekkoffie Trots Vriendinnenschrift Warung Wiet Zetten Zwamp Zwageres