Koopkracht versterking wordt WEL uitbetaald

De minister van Financiën, Gillmore hoefdraad betreurt berichtgeving alsof overheidsambtenaren aan het eind van juli geen koopkrachtversterking zullen ontvangen. Ambtenaren krijgen aan het eind van deze maand het normaal salaris plus het vakantiegeld volgens de bewindsman. Hiertoe zijn de staten bij het ministerie van Financiën reeds in de maak.
De bewindsman keurt een wilde oproep tot actie af en had eerder dat onduidelijkheden worden nagetrokken bij zijn ministerie. Hij vindt het jammer dat de zaak rondom het wel of niet uitbetalen van de koopkracht zo een wending heeft gekregen. Dit alles was volgens de minister onnodig en zou binnen enkele ogenblikken opgelost kunnen worden. “Eenieder die er recht op heeft zal zijn of haar geld krijgen” verzekerd Minister Hoefdraad de uitbetaling.

+
255

Bericht: >Koopkracht versterking wordt WEL uitbetaald
Bron: De Boodschap Suriname

Suriname ligt in de tropen, vlak bij de evenaar. Het is er altijd warm en vochtig. Een groot deel van het land is bedekt met tropisch regenwoud. De Corantijn vormt de grens met Guyana en de Marowijne de grens met Frans Guyana. De kust van Suriname bestaat mangrovebomen. Er wordt veel rijst verbouwd. Zie jij jezelf al lekker ontspannen in een , dan ga je lekker hangmateren. Een okseltruitje.IDB, In de bil. Baksen is een flink pak rammel. Met dievenijzer hekwerk om je huis kan jou niets meer overkomen. Gezouten kabeljauw gaan bakken, noemen wij bakkeljauw. Een fles met potentieverhogende gedroogde plantdelen is een mannenfles. Autowandeling Bacove bakabana Bakkeljauw Bamihaar Blakaman Bloot Buitenvrouw Cellulair Dinges Doekoe Gaan Geslagen Getrouwde Handruiker Hangmateren Jawel Jonko Kostgrond cassave, watermeloen, banaan, tajerblad, sopropo, papaya, passievrucht, tomaat, boontjes en rijst. Kouseband Kraken Kromanti Kweekje Lemmetje Manja Mannenfles Mattie Okseltruitje of okselmouwtruitje Panna Pinaren Roti Schaafijs Schoenen uitlopen Schoonbroer Sprietje Tjappen Trekkoffie Trots Vriendinnenschrift Warung Wiet Zetten Zwamp Zwageres