Jaloerse man opgesloten voor mishandeling

De 40-jarige Clyde B. werd op zondagavond 3 februari door de politie van het ressort Latour aangehouden, na zich te hebben aangemeld. Clyde wordt verdacht van mishandeling van zijn concubine op hun woonadres op die bewuste zondagochtend.
Volgens verklaring van het slachtoffer is zij kapster van beroep en moet zij vaak uit huis gaan om te werken voor klanten met wie zij afspraken heeft gemaakt.
Ze was zich die zondagochtend aan het klaarmaken om aan het werk te gaan toen Clyde haar een slag in haar gelaat toebracht en wel zodanig dat zij een verwonding opliep aan haar mond. De vrouw verklaarde verder dat het niet de eerste keer is dat zij mishandeld is door Clyde, maar dat zij over die mishandelingen geen aangifte heeft gedaan. Ook dat hij haar vaker heeft bedreigd met een misdrijf. Clyde heeft haar mishandeld en bedreigd omdat hij vermoedt dat zij voor hem uitloopt.
Hangende het onderzoek is Clyde na afstemming met het Openbaar Ministerie, door de politie van Latour in verzekering gesteld.

Bericht: >Jaloerse man opgesloten voor mishandeling
Suriname Herald

Suriname ligt in de tropen, vlak bij de evenaar. Het is er altijd warm en vochtig. Een groot deel van het land is bedekt met tropisch regenwoud. De Corantijn vormt de grens met Guyana en de Marowijne de grens met Frans Guyana. De kust van Suriname bestaat mangrovebomen. Er wordt veel rijst verbouwd. Zie jij jezelf al lekker ontspannen in een , dan ga je lekker hangmateren. Een okseltruitje.IDB, In de bil. Baksen is een flink pak rammel. Met dievenijzer hekwerk om je huis kan jou niets meer overkomen. Gezouten kabeljauw gaan bakken, noemen wij bakkeljauw. Een fles met potentieverhogende gedroogde plantdelen is een mannenfles. Autowandeling Bacove bakabana Bakkeljauw Bamihaar Blakaman Bloot Buitenvrouw Cellulair Dinges Doekoe Gaan Geslagen Getrouwde Handruiker Hangmateren Jawel Jonko Kostgrond cassave, watermeloen, banaan, tajerblad, sopropo, papaya, passievrucht, tomaat, boontjes en rijst. Kouseband Kraken Kromanti Kweekje Lemmetje Manja Mannenfles Mattie Okseltruitje of okselmouwtruitje Panna Pinaren Roti Schaafijs Schoenen uitlopen Schoonbroer Sprietje Tjappen Trekkoffie Trots Vriendinnenschrift Warung Wiet Zetten Zwamp Zwageres