Inbrekersbende Zanderij blijkt jeugdio trio

De politie van Zanderij heeft een bende opgerold die een reeks woninginbraken pleegde te Wit Santie.
Het gaat om J.L. (17), D.L. (15) en O.W. (15), die al enige tijd diefstal pleegden in het gebied. Na uitgewerkte informatie kwam het drietal in beeld.
Vanwege hun leeftijd zijn de verdachten ingesloten in het jeugdcellenhuis verbonden aan het doorgangshuis te Opa Doeli. Inmiddels hebben alle drie toegegeven dat ze betrokken waren bij een reeks van inbraken.
In het verlengde van de aanhouding van deze drie jeugdige inbrekers werd de 40-jarige Emelia V. voor heling opgesloten. Deze vrouw heeft vaker gestolen goederen bij de jongens gekocht.
Het bericht Inbrekersbende Zanderij blijkt jeugdio trio verscheen eerst op GFC Nieuws.

Bericht: >Inbrekersbende Zanderij blijkt jeugdio trio

Suriname ligt in de tropen, vlak bij de evenaar. Het is er altijd warm en vochtig. Een groot deel van het land is bedekt met tropisch regenwoud. De Corantijn vormt de grens met Guyana en de Marowijne de grens met Frans Guyana. De kust van Suriname bestaat mangrovebomen. Er wordt veel rijst verbouwd. Zie jij jezelf al lekker ontspannen in een , dan ga je lekker hangmateren. Een okseltruitje.IDB, In de bil. Baksen is een flink pak rammel. Met dievenijzer hekwerk om je huis kan jou niets meer overkomen. Gezouten kabeljauw gaan bakken, noemen wij bakkeljauw. Een fles met potentieverhogende gedroogde plantdelen is een mannenfles. Autowandeling Bacove bakabana Bakkeljauw Bamihaar Blakaman Bloot Buitenvrouw Cellulair Dinges Doekoe Gaan Geslagen Getrouwde Handruiker Hangmateren Jawel Jonko Kostgrond cassave, watermeloen, banaan, tajerblad, sopropo, papaya, passievrucht, tomaat, boontjes en rijst. Kouseband Kraken Kromanti Kweekje Lemmetje Manja Mannenfles Mattie Okseltruitje of okselmouwtruitje Panna Pinaren Roti Schaafijs Schoenen uitlopen Schoonbroer Sprietje Tjappen Trekkoffie Trots Vriendinnenschrift Warung Wiet Zetten Zwamp Zwageres