Inbreker op heterdaad betrapt | Korps Politie Suriname

Een voorbijganger merkte op woensdag 11 juli op een adres in het politie ressort Flora op dat er in een woning werd ingebroken. De ooggetuige haastte zich naar de politie en speelde de informatie door.
De wetsdienaren begaven zich direct naar het adres, waarbij bleek dat de dief nog in de woning was. De politie omsingelde de woning en gingen ertoe over om de verdachte aan te houden. Om aan zijn aanhouding te ontkomen, zwaaide de inbreker met een scherpvoorwerp in de richting van de politieambtenaren.
Het gelukte de wetsdienaren de 32-jarige Donovan L. aan te houden en over te brengen naar het politiebureau. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is Donovan in verzekering gesteld.
De inbreker had enkele ruimten in de woning overhoop gehaald, maar heeft niets kunnen wegnemen.

. Inbreker op heterdaad betrapt – Korps Politie Suriname.

Suriname ligt in de tropen, vlak bij de evenaar. Het is er altijd warm en vochtig. Een groot deel van het land is bedekt met tropisch regenwoud. De Corantijn vormt de grens met Guyana en de Marowijne de grens met Frans Guyana. De kust van Suriname bestaat mangrovebomen. Er wordt veel rijst verbouwd. Zie jij jezelf al lekker ontspannen in een , dan ga je lekker hangmateren. Een okseltruitje.IDB, In de bil. Baksen is een flink pak rammel. Met dievenijzer hekwerk om je huis kan jou niets meer overkomen. Gezouten kabeljauw gaan bakken, noemen wij bakkeljauw. Een fles met potentieverhogende gedroogde plantdelen is een mannenfles. Autowandeling Bacove bakabana Bakkeljauw Bamihaar Blakaman Bloot Buitenvrouw Cellulair Dinges Doekoe Gaan Geslagen Getrouwde Handruiker Hangmateren Jawel Jonko Kostgrond cassave, watermeloen, banaan, tajerblad, sopropo, papaya, passievrucht, tomaat, boontjes en rijst. Kouseband Kraken Kromanti Kweekje Lemmetje Manja Mannenfles Mattie Okseltruitje of okselmouwtruitje Panna Pinaren Roti Schaafijs Schoenen uitlopen Schoonbroer Sprietje Tjappen Trekkoffie Trots Vriendinnenschrift Warung Wiet Zetten Zwamp Zwageres