‘Ik ben een volbloed wit meisje: je hoort te weten wat dat betekent’ — waarom politie dronken hardrijdster niet moest lastigvallen

“Ik ben een heel schoon, volbloed wit meisje”. Dat was volgens de 32-jarige Lauren Elizabeth Cutshaw voldoende reden om niet gearresteerd te worden voor te hard rijden onder invloed van alcohol.
De vrouw werd aan de kant gezet in de Amerikaanse stad Bluffton (South Carolina) omdat zij tweemaal de maximale snelheid reed en niet stopte bij een stopbord.
De agenten constateerden dat haar ogen bloeddoorlopen waren, dat zij verward sprak en dat er een sterke geur van alcohol uit de auto kwam, schrijft de Island Packet. 
Grote glazen
Cutshaw zei dat zij maar twee glazen wijn had gedronken. Toen de agenten vroegen hoe groot de glazen dan wel waren, antwoordde zij: “Ik bedoel dat ik mijn verjaardag vierde”.
De agenten zeiden dat zij gearresteerd zou worden, waarop zij een aantal redenen noemde waarom dat geen goed idee was.
Zo had zij altijd goede cijfers op school gehaald, ze was cheerleader, lid van een studentenvereniging en afgestudeerd van een hoog aangeschreven universiteit, en haar echtgenoot was politieman.
Waar dat allemaal mee te maken had, wilden de agenten weten. “Ik ben een witte, schone meid”, verklaarde Cutshaw; “Je bent agent, je zou moeten weten wat dat betekent”, tekenden de politiemannen uit haar mond op.
De vrouw werd opgenomen in het detentiecentrum van Beaufort County en zal worden vervolgd voor rijden onder invloed, te hard rijden, negeren van een stopbord, bezit van marihuana en bezit van drugsaccessoires.

Bericht: >‘Ik ben een volbloed wit meisje: je hoort te weten wat dat betekent’ — waarom politie dronken hardrijdster niet moest lastigvallen

Suriname ligt in de tropen, vlak bij de evenaar. Het is er altijd warm en vochtig. Een groot deel van het land is bedekt met tropisch regenwoud. De Corantijn vormt de grens met Guyana en de Marowijne de grens met Frans Guyana. De kust van Suriname bestaat mangrovebomen. Er wordt veel rijst verbouwd. Zie jij jezelf al lekker ontspannen in een , dan ga je lekker hangmateren. Een okseltruitje.IDB, In de bil. Baksen is een flink pak rammel. Met dievenijzer hekwerk om je huis kan jou niets meer overkomen. Gezouten kabeljauw gaan bakken, noemen wij bakkeljauw. Een fles met potentieverhogende gedroogde plantdelen is een mannenfles. Autowandeling Bacove bakabana Bakkeljauw Bamihaar Blakaman Bloot Buitenvrouw Cellulair Dinges Doekoe Gaan Geslagen Getrouwde Handruiker Hangmateren Jawel Jonko Kostgrond cassave, watermeloen, banaan, tajerblad, sopropo, papaya, passievrucht, tomaat, boontjes en rijst. Kouseband Kraken Kromanti Kweekje Lemmetje Manja Mannenfles Mattie Okseltruitje of okselmouwtruitje Panna Pinaren Roti Schaafijs Schoenen uitlopen Schoonbroer Sprietje Tjappen Trekkoffie Trots Vriendinnenschrift Warung Wiet Zetten Zwamp Zwageres