Huis VS wil openbaarheid rapport Mueller

Het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden wil dat het rapport van speciaal aanklager Robert Mueller over de mogelijke Russische inmenging in de presidentsverkiezingen openbaar wordt gemaakt. De niet-bindende resolutie over het verzoek om openbaarheid werd vandaag met 420 stemmen voor en nul stemmen tegen aangenomen.
Hoewel de Republikeinen in het Huis van Afgevaardigden de resolutie „politiek gemotiveerd” noemden, stemden ze toch voor. Mueller en zijn team onderzoeken al bijna twee jaar of er geheime afspraken bestonden tussen Moskou en het campagneteam van Trump over de Russische inmenging in de verkiezingen van 2016. Trump typeert de onderzoeken als een „heksenjacht.”
Minister William Barr van Justitie heeft volgens de bestaande regelgeving de ruimte om het rapport openbaar te maken, maar hij is dat niet verplicht. Naar verwachting zal Mueller binnenkort zijn onderzoek afronden en een definitief rapport over zijn bevindingen indienen.
De Telegraaf

Bericht: >Huis VS wil openbaarheid rapport Mueller
Suriname Herald

Suriname ligt in de tropen, vlak bij de evenaar. Het is er altijd warm en vochtig. Een groot deel van het land is bedekt met tropisch regenwoud. De Corantijn vormt de grens met Guyana en de Marowijne de grens met Frans Guyana. De kust van Suriname bestaat mangrovebomen. Er wordt veel rijst verbouwd. Zie jij jezelf al lekker ontspannen in een , dan ga je lekker hangmateren. Een okseltruitje.IDB, In de bil. Baksen is een flink pak rammel. Met dievenijzer hekwerk om je huis kan jou niets meer overkomen. Gezouten kabeljauw gaan bakken, noemen wij bakkeljauw. Een fles met potentieverhogende gedroogde plantdelen is een mannenfles. Autowandeling Bacove bakabana Bakkeljauw Bamihaar Blakaman Bloot Buitenvrouw Cellulair Dinges Doekoe Gaan Geslagen Getrouwde Handruiker Hangmateren Jawel Jonko Kostgrond cassave, watermeloen, banaan, tajerblad, sopropo, papaya, passievrucht, tomaat, boontjes en rijst. Kouseband Kraken Kromanti Kweekje Lemmetje Manja Mannenfles Mattie Okseltruitje of okselmouwtruitje Panna Pinaren Roti Schaafijs Schoenen uitlopen Schoonbroer Sprietje Tjappen Trekkoffie Trots Vriendinnenschrift Warung Wiet Zetten Zwamp Zwageres