Huidvlekken nu goed te verwijderen met speciale behandeling

“Ik had last van huidvlekken in mijn gezicht en een paar op mijn rug. Dat stoorde mij enorm want mijn uiterlijk is belangrijk voor mij. Om die reden heb ik mij bij Constantin laten behandelen met de speciale methode uit Duitsland om huidvlekken te verminderen. En met heel veel succes want de vlekken in mijn gezicht zijn zo goed als weg en die op mijn rug zijn al veel minder zichtbaar”, zegt Geeta aan GFC Nieuws.
De huidbehandeling die in Suriname alleen bij Constantin aan de Butaanstraat in het noorden van Paramaribo wordt uitgevoerd, is gebaseerd op het gebruik van een 100 procent natuurlijke koude masker met een synergetische werking. Duitse huidexperts adviseren deze speciale behandelmethode aan personen die last ondervinden van diverse soorten huidvlekken, puisten en andersoortige huidklachten
Volgens een 18 maanden durend Duits gerandomiseerd onderzoek, waaraan ook verscheidene Europese homeopaten hebben geparticipeerd, vermindert deze methode huidvlekken op natuurlijke en efficiënte wijze.
De vermaarde Europese verjongings- en afslankexpert Jonathan Clarke vertelde recentelijk op een congres dat de behandeling in het bijzonder effectief is bij hardnekkige huidvlekken, puisten en een onzuivere huid. “Om huidvlekken en puisten op natuurlijke wijze te verminderen, is deze behandeling momenteel de meest effectieve”,aldus de huidexpert.
Ook een schoonheidsspecialiste van Constantin zegt dat de behandeling tegen huidvlekken een zeer groot succes is. “Alle klinische studies hebben aangetoond dat deze natuurlijke behandeling tegenwoordig de beste is. En dat merk ik ook aan de talrijke personen die bij ons uitzonderlijk goede resultaten behalen”, legt ze uit.

Bericht: >Huidvlekken nu goed te verwijderen met speciale behandeling

Suriname ligt in de tropen, vlak bij de evenaar. Het is er altijd warm en vochtig. Een groot deel van het land is bedekt met tropisch regenwoud. De Corantijn vormt de grens met Guyana en de Marowijne de grens met Frans Guyana. De kust van Suriname bestaat mangrovebomen. Er wordt veel rijst verbouwd. Zie jij jezelf al lekker ontspannen in een , dan ga je lekker hangmateren. Een okseltruitje.IDB, In de bil. Baksen is een flink pak rammel. Met dievenijzer hekwerk om je huis kan jou niets meer overkomen. Gezouten kabeljauw gaan bakken, noemen wij bakkeljauw. Een fles met potentieverhogende gedroogde plantdelen is een mannenfles. Autowandeling Bacove bakabana Bakkeljauw Bamihaar Blakaman Bloot Buitenvrouw Cellulair Dinges Doekoe Gaan Geslagen Getrouwde Handruiker Hangmateren Jawel Jonko Kostgrond cassave, watermeloen, banaan, tajerblad, sopropo, papaya, passievrucht, tomaat, boontjes en rijst. Kouseband Kraken Kromanti Kweekje Lemmetje Manja Mannenfles Mattie Okseltruitje of okselmouwtruitje Panna Pinaren Roti Schaafijs Schoenen uitlopen Schoonbroer Sprietje Tjappen Trekkoffie Trots Vriendinnenschrift Warung Wiet Zetten Zwamp Zwageres