Hooghart praat met vp over koopkrachtversterking ambtenaren

Ambtenaren krijgen de koopkrachtversterking van SRD 500 over de maand juli niet uitbetaald. Dit is volgens het besluit dat vorig jaar is genomen. Bij het toekennen van de koopkrachtversterking was bepaald dat de maand juli overgeslagen zou worden.
Vanaf het begin was het zo dat de maand juni overgeslagen zou worden, omdat de ambtenaren en aan hen gelijkgestelden in de maand juli vakantiegeld ontvangen, zegt CLO-voorzitter Ronald Hooghart zegt in gesprek met Suriname Herald. “Hetzelfde besluit van vorig is nog van kracht. De mensen krijgen vakantiegeld, dus die SRD 500 vervalt in juli. Bij de eerstvolgende storting krijgen ze dat weer”.
Hooghart benadrukt dat het alleen om de maand juli gaat. Mensen moeten niet op een dwaalspoor worden gezet, zegt de CLO-voorzitter. “Wat wel blijft is die SRD 100 die de ambtenaren krijgen als heffingskorting”.
Hooghart legt verder uit dat hij vandaag om 14.00 uur een gesprek heeft met vicepresident Ashwin Adhin. Tijdens dit gesprek zal hij hierover met Adhin van gedachten wisselen en de mogelijkheden bekijken.
Raoul Abisoina

Bericht: >Hooghart praat met vp over koopkrachtversterking ambtenaren
Suriname Herald

Suriname ligt in de tropen, vlak bij de evenaar. Het is er altijd warm en vochtig. Een groot deel van het land is bedekt met tropisch regenwoud. De Corantijn vormt de grens met Guyana en de Marowijne de grens met Frans Guyana. De kust van Suriname bestaat mangrovebomen. Er wordt veel rijst verbouwd. Zie jij jezelf al lekker ontspannen in een , dan ga je lekker hangmateren. Een okseltruitje.IDB, In de bil. Baksen is een flink pak rammel. Met dievenijzer hekwerk om je huis kan jou niets meer overkomen. Gezouten kabeljauw gaan bakken, noemen wij bakkeljauw. Een fles met potentieverhogende gedroogde plantdelen is een mannenfles. Autowandeling Bacove bakabana Bakkeljauw Bamihaar Blakaman Bloot Buitenvrouw Cellulair Dinges Doekoe Gaan Geslagen Getrouwde Handruiker Hangmateren Jawel Jonko Kostgrond cassave, watermeloen, banaan, tajerblad, sopropo, papaya, passievrucht, tomaat, boontjes en rijst. Kouseband Kraken Kromanti Kweekje Lemmetje Manja Mannenfles Mattie Okseltruitje of okselmouwtruitje Panna Pinaren Roti Schaafijs Schoenen uitlopen Schoonbroer Sprietje Tjappen Trekkoffie Trots Vriendinnenschrift Warung Wiet Zetten Zwamp Zwageres