Grote Partij sigaretten vernietigd | Korps Politie Suriname

De afdeling Fraude en Economische delicten van het Korps Politie Suriname heeft op zondag 5- en donderdag 9 augustus, na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie, 613 dozen sigaretten vernietigd.
De sigaretten zijn in de maand december 2016 in een loods aan de Kwattaweg te Paramaribo in beslag genomen. Het gaat om sigaretten van de handelsmerken “Tradition” en” Gaja.” Deze sigaretten voldoen niet aan de tabaksproductenverpakking en etikettering.
Het vermoeden bestaat dat deze goederen Suriname zijn binnen gesmokkeld. De eigenaar van de sigaretten is nog niet achterhaald.

. Grote Partij sigaretten vernietigd – Korps Politie Suriname.

Suriname ligt in de tropen, vlak bij de evenaar. Het is er altijd warm en vochtig. Een groot deel van het land is bedekt met tropisch regenwoud. De Corantijn vormt de grens met Guyana en de Marowijne de grens met Frans Guyana. De kust van Suriname bestaat mangrovebomen. Er wordt veel rijst verbouwd. Zie jij jezelf al lekker ontspannen in een , dan ga je lekker hangmateren. Een okseltruitje.IDB, In de bil. Baksen is een flink pak rammel. Met dievenijzer hekwerk om je huis kan jou niets meer overkomen. Gezouten kabeljauw gaan bakken, noemen wij bakkeljauw. Een fles met potentieverhogende gedroogde plantdelen is een mannenfles. Autowandeling Bacove bakabana Bakkeljauw Bamihaar Blakaman Bloot Buitenvrouw Cellulair Dinges Doekoe Gaan Geslagen Getrouwde Handruiker Hangmateren Jawel Jonko Kostgrond cassave, watermeloen, banaan, tajerblad, sopropo, papaya, passievrucht, tomaat, boontjes en rijst. Kouseband Kraken Kromanti Kweekje Lemmetje Manja Mannenfles Mattie Okseltruitje of okselmouwtruitje Panna Pinaren Roti Schaafijs Schoenen uitlopen Schoonbroer Sprietje Tjappen Trekkoffie Trots Vriendinnenschrift Warung Wiet Zetten Zwamp Zwageres