Grote massa aanwezig op NDP-vergadering Kabalebo

De NDP heeft donderdagavond een denderende meeting gehouden te Kabalebo.
Het zou eerst gaan om een krachtmeting zijn tussen de VHP en de NDP, echter werd de VHP-vergadering in het gebied te elfder ure afgezegd.
Mona die van Apoera is, legt uit dat de regering al behoorlijk wat daar heeft gedaan, maar het goed zou zijn als er een speelveld kwam en renovatie van de scholen verder ter hand werd genomen.
De voorzitter van de NDP die groots werd ontvangen haalde een aantal wapenfeiten aan:
– eigen vliegtuig voor Apetina,
– water voor kwamalasemutu,
– elektriciteit voor Tepu,
– verlichting en brug voor Alalapadoe,
– weg naar Amatopo en
– zenders STVS en ATV voor de gebieden
Er is volgens Bouterse veel geïnvesteerd in de ontsluiting van de gebieden middels aanpak van de infrastructuur en het brengen van basisbehoeften naar het gebied.
De voorzitter bedankte eenieder voor het grote vertrouwen dat in hem wordt gesteld en verzekerde zijn aanhang dat het goede werk zal worden voortgezet.
Het bericht Grote massa aanwezig op NDP-vergadering Kabalebo verscheen eerst op GFC Nieuws.

Bericht: >Grote massa aanwezig op NDP-vergadering Kabalebo

Suriname ligt in de tropen, vlak bij de evenaar. Het is er altijd warm en vochtig. Een groot deel van het land is bedekt met tropisch regenwoud. De Corantijn vormt de grens met Guyana en de Marowijne de grens met Frans Guyana. De kust van Suriname bestaat mangrovebomen. Er wordt veel rijst verbouwd. Zie jij jezelf al lekker ontspannen in een , dan ga je lekker hangmateren. Een okseltruitje.IDB, In de bil. Baksen is een flink pak rammel. Met dievenijzer hekwerk om je huis kan jou niets meer overkomen. Gezouten kabeljauw gaan bakken, noemen wij bakkeljauw. Een fles met potentieverhogende gedroogde plantdelen is een mannenfles. Autowandeling Bacove bakabana Bakkeljauw Bamihaar Blakaman Bloot Buitenvrouw Cellulair Dinges Doekoe Gaan Geslagen Getrouwde Handruiker Hangmateren Jawel Jonko Kostgrond cassave, watermeloen, banaan, tajerblad, sopropo, papaya, passievrucht, tomaat, boontjes en rijst. Kouseband Kraken Kromanti Kweekje Lemmetje Manja Mannenfles Mattie Okseltruitje of okselmouwtruitje Panna Pinaren Roti Schaafijs Schoenen uitlopen Schoonbroer Sprietje Tjappen Trekkoffie Trots Vriendinnenschrift Warung Wiet Zetten Zwamp Zwageres