Gedetineerde gevlucht uit politiestation Livorno

De gedetineerde, Bjorn Delano Alspeer, is op zondag 5 augustus ontvlucht uit het politiestation Livorno. Intussen heeft het KPS een opsporingsbericht geplaatst.
Hij wordt ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan gekwalificeerde diefstal en heling. Hij was ingesloten in het cellenhuis verbonden aan het politie station Flora en was op zondag 5 augustus omstreeks 10.30 uur naar het politiestation Livorno overgebracht voor verhoor. Daarbij zag hij kans om uit de politiewacht te vluchten.
Alspeer is geboren op 13 september 1993 te Paramaribo en heeft als woonadres de Kinderhuisweg te Latour 2.
Eenieder die informatie kan verstrekken over de verblijfplaats van deze verdachte wordt verzocht om contact te maken met het politieressort Livorno van het Korps Politie Suriname.

Bericht: >Gedetineerde gevlucht uit politiestation Livorno

Suriname ligt in de tropen, vlak bij de evenaar. Het is er altijd warm en vochtig. Een groot deel van het land is bedekt met tropisch regenwoud. De Corantijn vormt de grens met Guyana en de Marowijne de grens met Frans Guyana. De kust van Suriname bestaat mangrovebomen. Er wordt veel rijst verbouwd. Zie jij jezelf al lekker ontspannen in een , dan ga je lekker hangmateren. Een okseltruitje.IDB, In de bil. Baksen is een flink pak rammel. Met dievenijzer hekwerk om je huis kan jou niets meer overkomen. Gezouten kabeljauw gaan bakken, noemen wij bakkeljauw. Een fles met potentieverhogende gedroogde plantdelen is een mannenfles. Autowandeling Bacove bakabana Bakkeljauw Bamihaar Blakaman Bloot Buitenvrouw Cellulair Dinges Doekoe Gaan Geslagen Getrouwde Handruiker Hangmateren Jawel Jonko Kostgrond cassave, watermeloen, banaan, tajerblad, sopropo, papaya, passievrucht, tomaat, boontjes en rijst. Kouseband Kraken Kromanti Kweekje Lemmetje Manja Mannenfles Mattie Okseltruitje of okselmouwtruitje Panna Pinaren Roti Schaafijs Schoenen uitlopen Schoonbroer Sprietje Tjappen Trekkoffie Trots Vriendinnenschrift Warung Wiet Zetten Zwamp Zwageres