Gascilinderverduisteraar opgesloten

De politie van het ressort Lelydorp heeft op dinsdag 5 februari de 62-jarige Ramdew G. alias ‘Moen’ voor verduistering in verzekering gesteld.
Een winkelier deed op donderdag 31 januari aangifte tegen Ramdew. Volgens verklaring van de aangever mocht hij met toestemming van de gasfabrikant Ogane, gascilinders verkopen. Daarbij trok hij Ramdew aan als tussenverkoper. Het afgelopen jaar nam Ramdew tien gascilinders mee en droeg verkoopgeld voor maar vier gascilinders over. Het geld van de andere zes gascilinders zou de winkelier op een ander moment ontvangen.
Aangezien Ramdew de winkelier steeds een andere smoes voorhield, deed die aangifte van verduistering bij de politie. Ramdew werd opgespoord, aangehouden en na afstemming met het Openbaar Ministerie, door de politie, in verzekering gesteld. De gascilinders zijn niet teruggevonden.

Bericht: >Gascilinderverduisteraar opgesloten
Suriname Herald

Suriname ligt in de tropen, vlak bij de evenaar. Het is er altijd warm en vochtig. Een groot deel van het land is bedekt met tropisch regenwoud. De Corantijn vormt de grens met Guyana en de Marowijne de grens met Frans Guyana. De kust van Suriname bestaat mangrovebomen. Er wordt veel rijst verbouwd. Zie jij jezelf al lekker ontspannen in een , dan ga je lekker hangmateren. Een okseltruitje.IDB, In de bil. Baksen is een flink pak rammel. Met dievenijzer hekwerk om je huis kan jou niets meer overkomen. Gezouten kabeljauw gaan bakken, noemen wij bakkeljauw. Een fles met potentieverhogende gedroogde plantdelen is een mannenfles. Autowandeling Bacove bakabana Bakkeljauw Bamihaar Blakaman Bloot Buitenvrouw Cellulair Dinges Doekoe Gaan Geslagen Getrouwde Handruiker Hangmateren Jawel Jonko Kostgrond cassave, watermeloen, banaan, tajerblad, sopropo, papaya, passievrucht, tomaat, boontjes en rijst. Kouseband Kraken Kromanti Kweekje Lemmetje Manja Mannenfles Mattie Okseltruitje of okselmouwtruitje Panna Pinaren Roti Schaafijs Schoenen uitlopen Schoonbroer Sprietje Tjappen Trekkoffie Trots Vriendinnenschrift Warung Wiet Zetten Zwamp Zwageres