Game of Thrones sleept meeste Emmy-nominaties in de wacht

Game of Thrones is met 22 nominaties de meest genomineerde televisieserie voor de Emmy Awards 2018. De HBO-serie is onder andere genomineerd voor beste dramaserie. 

Game of Thrones sleept meeste Emmy-nominaties in de wacht @NU
Vorig jaar was de show, die doorgaans veel wordt genomineerd en in totaal al 38 Emmy Awards won, grote afwezige op de prijsuitreiking. De reden daarvoor was dat het nieuwe seizoen toen te laat begon om in aanmerking te komen voor een Emmy Award.

Netflix verslaat concurrent HBO voor het eerst in achttien jaar in het aantal nominaties. De streamingdienst kreeg onder andere nominaties voor Black Mirror, The Sinner en The Crown.
Ook de dramaserie Westworld en komedieshow Saturday Night Live konden op veel nominaties rekenen. Beiden kregen er 21. Daarna volgt A Handmaid’s Talevan Hulu met twintig nominaties.
De nominaties voor de zeventigste Emmy Awards werden donderdagmiddag om 17.30 uur (Nederlandse tijd) bekendgemaakt. De prijzen worden zondag 17 september door Colin Jost and Michael Che van Saturday Night Live uitgereikt in Los Angeles.

NU

Bericht: >Game of Thrones sleept meeste Emmy-nominaties in de wacht

Suriname ligt in de tropen, vlak bij de evenaar. Het is er altijd warm en vochtig. Een groot deel van het land is bedekt met tropisch regenwoud. De Corantijn vormt de grens met Guyana en de Marowijne de grens met Frans Guyana. De kust van Suriname bestaat mangrovebomen. Er wordt veel rijst verbouwd. Zie jij jezelf al lekker ontspannen in een , dan ga je lekker hangmateren. Een okseltruitje.IDB, In de bil. Baksen is een flink pak rammel. Met dievenijzer hekwerk om je huis kan jou niets meer overkomen. Gezouten kabeljauw gaan bakken, noemen wij bakkeljauw. Een fles met potentieverhogende gedroogde plantdelen is een mannenfles. Autowandeling Bacove bakabana Bakkeljauw Bamihaar Blakaman Bloot Buitenvrouw Cellulair Dinges Doekoe Gaan Geslagen Getrouwde Handruiker Hangmateren Jawel Jonko Kostgrond cassave, watermeloen, banaan, tajerblad, sopropo, papaya, passievrucht, tomaat, boontjes en rijst. Kouseband Kraken Kromanti Kweekje Lemmetje Manja Mannenfles Mattie Okseltruitje of okselmouwtruitje Panna Pinaren Roti Schaafijs Schoenen uitlopen Schoonbroer Sprietje Tjappen Trekkoffie Trots Vriendinnenschrift Warung Wiet Zetten Zwamp Zwageres