Facebook-gebruikers zoeken steun op Twitter vanwege ‘grootste storing ooit’

Het is nog niet duidelijk wat de oorzaak is van de urenlange storing bij Facebook. Volgens verschillende media gaat het om de grootste storing ooit bij het bedrijf, dat in 2004 werd opgericht.
Veel gebruikers van Facebook, Instagram en WhatsApp hadden sinds gistermiddag urenlang last van een storing, waardoor geen berichten, foto’s en filmpjes konden worden verstuurd. Accounts in onder meer delen van de Verenigde Staten, Japan en Europa kregen ermee te maken.
De problemen begonnen gisteren en lijken inmiddels grotendeels opgelost. Facebook heeft nog niet bekendgemaakt wat de oorzaak is van de storing. Wel meldde het bedrijf dat er geen sprake was van een DDoS-aanval.
Vanochtend vroeg maakte Instagram via rivaal Twitter bekend dat de problemen verholpen zijn. Sommige Facebook-gebruikers hebben nog wel last van de storing.
De laatste keer dat Facebook kampte met een storing van deze omvang, was in 2008. Toen had het netwerk 150 miljoen gebruikers, tegen 2,3 miljard maandelijks actieve accounts nu.
Gebruikers van de sociale netwerken zochten op Twitter steun bij elkaar, onder meer met de hashtags #facebookdown en #instagramdown.
NOS
Bewerkt door: Redactie

Bericht: >Facebook-gebruikers zoeken steun op Twitter vanwege ‘grootste storing ooit’
Suriname Herald

Suriname ligt in de tropen, vlak bij de evenaar. Het is er altijd warm en vochtig. Een groot deel van het land is bedekt met tropisch regenwoud. De Corantijn vormt de grens met Guyana en de Marowijne de grens met Frans Guyana. De kust van Suriname bestaat mangrovebomen. Er wordt veel rijst verbouwd. Zie jij jezelf al lekker ontspannen in een , dan ga je lekker hangmateren. Een okseltruitje.IDB, In de bil. Baksen is een flink pak rammel. Met dievenijzer hekwerk om je huis kan jou niets meer overkomen. Gezouten kabeljauw gaan bakken, noemen wij bakkeljauw. Een fles met potentieverhogende gedroogde plantdelen is een mannenfles. Autowandeling Bacove bakabana Bakkeljauw Bamihaar Blakaman Bloot Buitenvrouw Cellulair Dinges Doekoe Gaan Geslagen Getrouwde Handruiker Hangmateren Jawel Jonko Kostgrond cassave, watermeloen, banaan, tajerblad, sopropo, papaya, passievrucht, tomaat, boontjes en rijst. Kouseband Kraken Kromanti Kweekje Lemmetje Manja Mannenfles Mattie Okseltruitje of okselmouwtruitje Panna Pinaren Roti Schaafijs Schoenen uitlopen Schoonbroer Sprietje Tjappen Trekkoffie Trots Vriendinnenschrift Warung Wiet Zetten Zwamp Zwageres