Examenbureau ontvangt apparatuur van VSH United

In verband met hun 60-jarig bestaan heeft de N.V. Verenigde Surinaamse Holding Maatschappij (VSH) een multifunctionele Canon kopieermachine gedoneerd aan het Examenbureau van het ministerie van Onderwijs, Wetenschap & Cultuur (Minowc). Minister Lilian Ferrier die dit geschenk in ontvangst mocht nemen, gaf aan dat deze bijdrage vanuit het bedrijfsleven van enorme waarde is voor het ministerie.
“Deze donatie komt letterlijk uit de hemel vallen. Het is heel belangrijk dat het bedrijfsleven ook haar bijdrage levert aan verschillende projecten die bijdragen aan de ontwikkeling van ons land,” aldus de minister. Samenwerking tussen het bedrijfsleven en de overheid is daarom van groot belang. Zij benadrukt verder de duurzaamheid en is de mening toegedaan dat wij moeten leren om anders om te gaan met onze verantwoordelijkheid en dat er de komende jaren zich geen problemen mogen voordoen als het gaat om het kopiëren en afdrukken van examenwerk.
Malini Ramsundersingh, voorzitter van de VSH Community Fund, die volledig gefinancierd wordt door alle bedrijven die deel uitmaken van de VSH Holding, gaf aan dat zij de noodzaak van deze donatie inzag nadat ze te horen kregen dat het examenbureau, dat zorg draagt voor het kopiëren van examenwerk, te maken had met minder dan optimaal functionerende apparatuur. Het VSH Community Fund heeft als doel duurzame gemeenschapsprojecten te sponsoren. VSH is al jaren de officiële vertegenwoordiger van Canon office equipment in Suriname en het leek een heel goed project om juist met haar 60-jarig bestaan een donatie te doen gericht op de jeugd. Met deze geste wordt een bijdrage geleverd aan de motivatie van de studerenden in ons land. Om de continuïteit te garanderen biedt VSH ook een servicecontract voor het eerste jaar en twaalf inkt toners als onderdeel van deze donatie aan.
Minister Ferrier erkende ook de belangrijkheid van het servicecontract van een jaar en spreekt de hoop uit dat het gebruik van de machine op de juiste manier zal plaatsvinden. Zij sprak haar hartgrondige dank uit ook namens de leerlingen en aan hen gaf ze mee, dat deze donatie betekent dat zij allemaal moeten slagen!

+
15

Bericht: >Examenbureau ontvangt apparatuur van VSH United
Bron: De Boodschap Suriname

Suriname ligt in de tropen, vlak bij de evenaar. Het is er altijd warm en vochtig. Een groot deel van het land is bedekt met tropisch regenwoud. De Corantijn vormt de grens met Guyana en de Marowijne de grens met Frans Guyana. De kust van Suriname bestaat mangrovebomen. Er wordt veel rijst verbouwd. Zie jij jezelf al lekker ontspannen in een , dan ga je lekker hangmateren. Een okseltruitje.IDB, In de bil. Baksen is een flink pak rammel. Met dievenijzer hekwerk om je huis kan jou niets meer overkomen. Gezouten kabeljauw gaan bakken, noemen wij bakkeljauw. Een fles met potentieverhogende gedroogde plantdelen is een mannenfles. Autowandeling Bacove bakabana Bakkeljauw Bamihaar Blakaman Bloot Buitenvrouw Cellulair Dinges Doekoe Gaan Geslagen Getrouwde Handruiker Hangmateren Jawel Jonko Kostgrond cassave, watermeloen, banaan, tajerblad, sopropo, papaya, passievrucht, tomaat, boontjes en rijst. Kouseband Kraken Kromanti Kweekje Lemmetje Manja Mannenfles Mattie Okseltruitje of okselmouwtruitje Panna Pinaren Roti Schaafijs Schoenen uitlopen Schoonbroer Sprietje Tjappen Trekkoffie Trots Vriendinnenschrift Warung Wiet Zetten Zwamp Zwageres