Eigenaar reisbureau ingesloten voor oplichting seniorenburgers

Een voorzitter van een Soos voor seniorenburgers deed op vrijdag 18 mei aangifte tegen de 30-jarige Eon V. voor oplichting op het politiebureau van het ressort Nieuwe Haven. Ruim 60 seniorenburgers zouden op maandag 21 mei een cruise van tien dagen maken naar Miami vanuit Orlando. Eon, die eigenaar is van een reisbureau, overhandigde op 18 mei de tickets van de senioren aan de voorzitter. Wat de voorzitter en de seniorenburgers niet wisten, was dat het ging om credit tickets.
De eigenaar die zogenaamd ook met de groep zou afreizen, stuurde op zaterdag 19 mei een bericht via WhatsApp naar de voorzitter met de mededeling dat zijn visum niet is goedgekeurd, waardoor hij alle tickets, inclusief die van de senioren, heeft geannuleerd. Na het bericht heeft Eon niets meer van zich laten horen.
De seniorenburgers die de eigenaar hadden betaald voor de trip, vertrouwden de zaak niet en deden toen aangifte. Bij verificatie bleek dat de eigenaar van het reisbureau slechts reserveringen had gedaan, maar nooit de betaling heeft verricht.
Eon werd opgespoord en aangehouden. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is hij in verzekering gesteld.(GFC)

Bericht: >Eigenaar reisbureau ingesloten voor oplichting seniorenburgers

Suriname ligt in de tropen, vlak bij de evenaar. Het is er altijd warm en vochtig. Een groot deel van het land is bedekt met tropisch regenwoud. De Corantijn vormt de grens met Guyana en de Marowijne de grens met Frans Guyana. De kust van Suriname bestaat mangrovebomen. Er wordt veel rijst verbouwd. Zie jij jezelf al lekker ontspannen in een , dan ga je lekker hangmateren. Een okseltruitje.IDB, In de bil. Baksen is een flink pak rammel. Met dievenijzer hekwerk om je huis kan jou niets meer overkomen. Gezouten kabeljauw gaan bakken, noemen wij bakkeljauw. Een fles met potentieverhogende gedroogde plantdelen is een mannenfles. Autowandeling Bacove bakabana Bakkeljauw Bamihaar Blakaman Bloot Buitenvrouw Cellulair Dinges Doekoe Gaan Geslagen Getrouwde Handruiker Hangmateren Jawel Jonko Kostgrond cassave, watermeloen, banaan, tajerblad, sopropo, papaya, passievrucht, tomaat, boontjes en rijst. Kouseband Kraken Kromanti Kweekje Lemmetje Manja Mannenfles Mattie Okseltruitje of okselmouwtruitje Panna Pinaren Roti Schaafijs Schoenen uitlopen Schoonbroer Sprietje Tjappen Trekkoffie Trots Vriendinnenschrift Warung Wiet Zetten Zwamp Zwageres