Dronken piloot aan de grond in Londense cel

Een (nu ex-)piloot van British Airways is dinsdag in Londen veroordeeld tot acht maanden cel. Hij werd op 18 januari geboeid afgevoerd uit de cockpit van een passagiersvliegtuig dat hij in zeer aangeschoten toestand had willen besturen.
Een technicus rook gelukkig de alcohollucht rond Julian Monaghan die bezig was een Boeing 777 klaar te maken voor de start. De passagiers waren toen al aan boord.
Een bloedtest wees uit dat hij viermaal de wettelijk toegestane hoeveelheid alcohol in zijn bloed had dan voor een piloot is toegestaan.
Monaghan, die 17 jaren voor British Airways heeft gewerkt, werd op staande voet ontslagen.

Bericht: >Dronken piloot aan de grond in Londense cel

Suriname ligt in de tropen, vlak bij de evenaar. Het is er altijd warm en vochtig. Een groot deel van het land is bedekt met tropisch regenwoud. De Corantijn vormt de grens met Guyana en de Marowijne de grens met Frans Guyana. De kust van Suriname bestaat mangrovebomen. Er wordt veel rijst verbouwd. Zie jij jezelf al lekker ontspannen in een , dan ga je lekker hangmateren. Een okseltruitje.IDB, In de bil. Baksen is een flink pak rammel. Met dievenijzer hekwerk om je huis kan jou niets meer overkomen. Gezouten kabeljauw gaan bakken, noemen wij bakkeljauw. Een fles met potentieverhogende gedroogde plantdelen is een mannenfles. Autowandeling Bacove bakabana Bakkeljauw Bamihaar Blakaman Bloot Buitenvrouw Cellulair Dinges Doekoe Gaan Geslagen Getrouwde Handruiker Hangmateren Jawel Jonko Kostgrond cassave, watermeloen, banaan, tajerblad, sopropo, papaya, passievrucht, tomaat, boontjes en rijst. Kouseband Kraken Kromanti Kweekje Lemmetje Manja Mannenfles Mattie Okseltruitje of okselmouwtruitje Panna Pinaren Roti Schaafijs Schoenen uitlopen Schoonbroer Sprietje Tjappen Trekkoffie Trots Vriendinnenschrift Warung Wiet Zetten Zwamp Zwageres