Dronken autobestuurder rijdt bromfietser aan; veroorzaker ingesloten » Politieberichten

De politie van het ressort Flora heeft op zondag 7 juli de 32-jarige autobestuurder Kenion A. na afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.
Kenion heeft op zaterdag 6 juli in beschonken toestand deelgenomen aan het verkeer en reed een bromfietser op de kruising van de Coesewijne- en de Commewijnestraat aan.
De politie deed de locatie aan voor onderzoek. Beide partijen zijn ter plaatse aangetroffen. De bromfietser heeft een  verwonding aan zijn been opgelopen. Per ontboden ambulance is dit slachtoffer afgevoerd naar de afdeling Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis om medische hulp te krijgen. Hij is vervolgens door verwezen naar een chirurg.
Onderzoek wees uit dat de bromfietser over de Coesewijnestraat reed, komende vanuit de richting van de Mr. J. Lachmonstraat. De autobestuurder kwam vanuit de tegenover gestelde richting. Ter hoogte van de Commewijnestraat sloeg Kenion rechtsaf zonder voorrang te verlenen aan het verkeer over de Coesewijnestraat met als gevolg de aanrijding.
Kenion bleek onder invloed van alcohol te verkeren. Hij bleek ook niet in het bezit te zijn van een rijbewijs. Kenion werd aangehouden en op het politiebureau onderworpen aan een alcohol blaastest. Hij blies daarbij 395 microgram alcohol per liter uitgeademde lucht uit. Dat is meer dan bij wet is toegestaan om deel nemen aan het verkeer op de openbare weg.
Na ontnuchtering werd Kenion voorgeleid bij een hulp officier van justitie en hangende het onderzoek achter slot en grendel gezet. De materiële schade aan de bromfiets is aanzienlijk.
 
 

. Dronken autobestuurder rijdt bromfietser aan; veroorzaker ingesloten – Korps Politie Suriname.

Suriname ligt in de tropen, vlak bij de evenaar. Het is er altijd warm en vochtig. Een groot deel van het land is bedekt met tropisch regenwoud. De Corantijn vormt de grens met Guyana en de Marowijne de grens met Frans Guyana. De kust van Suriname bestaat mangrovebomen. Er wordt veel rijst verbouwd. Zie jij jezelf al lekker ontspannen in een , dan ga je lekker hangmateren. Een okseltruitje.IDB, In de bil. Baksen is een flink pak rammel. Met dievenijzer hekwerk om je huis kan jou niets meer overkomen. Gezouten kabeljauw gaan bakken, noemen wij bakkeljauw. Een fles met potentieverhogende gedroogde plantdelen is een mannenfles. Autowandeling Bacove bakabana Bakkeljauw Bamihaar Blakaman Bloot Buitenvrouw Cellulair Dinges Doekoe Gaan Geslagen Getrouwde Handruiker Hangmateren Jawel Jonko Kostgrond cassave, watermeloen, banaan, tajerblad, sopropo, papaya, passievrucht, tomaat, boontjes en rijst. Kouseband Kraken Kromanti Kweekje Lemmetje Manja Mannenfles Mattie Okseltruitje of okselmouwtruitje Panna Pinaren Roti Schaafijs Schoenen uitlopen Schoonbroer Sprietje Tjappen Trekkoffie Trots Vriendinnenschrift Warung Wiet Zetten Zwamp Zwageres