Drie jongemannen aangehouden in zaak vechtpartij met dodelijke afloop

Drie jongemannen zijn aangehouden en in verzekering gesteld in de strafzaak waarbij de 42-jarige Benito, Wijnerman zijn leven verloor tijdens een vechtpartij op dinsdagochtend 14 mei. Dit incident deed zich voor in de Surimamboweg in het politie ressort Latour.
Vechtpartij met dodelijke afloop
Op dinsdag 14 mei is de 21-jarige Roemelo, M. aangehouden en in verzekering gesteld. Op woensdag 15 mei zijn de 24-jarige Regilio, M. en de 21- jarige Denzil, M. ook aangehouden en hangende het onderzoek opgesloten. De jongemannen zijn familie van elkaar.
Deze drie verdachten zijn opgespoord en aangehouden door rechercheurs van de afdeling Kapitale Delicten. Deze afdeling is belast met het onderzoek in deze strafzaak.
Share this:

Bericht: >Drie jongemannen aangehouden in zaak vechtpartij met dodelijke afloop

Suriname ligt in de tropen, vlak bij de evenaar. Het is er altijd warm en vochtig. Een groot deel van het land is bedekt met tropisch regenwoud. De Corantijn vormt de grens met Guyana en de Marowijne de grens met Frans Guyana. De kust van Suriname bestaat mangrovebomen. Er wordt veel rijst verbouwd. Zie jij jezelf al lekker ontspannen in een , dan ga je lekker hangmateren. Een okseltruitje.IDB, In de bil. Baksen is een flink pak rammel. Met dievenijzer hekwerk om je huis kan jou niets meer overkomen. Gezouten kabeljauw gaan bakken, noemen wij bakkeljauw. Een fles met potentieverhogende gedroogde plantdelen is een mannenfles. Autowandeling Bacove bakabana Bakkeljauw Bamihaar Blakaman Bloot Buitenvrouw Cellulair Dinges Doekoe Gaan Geslagen Getrouwde Handruiker Hangmateren Jawel Jonko Kostgrond cassave, watermeloen, banaan, tajerblad, sopropo, papaya, passievrucht, tomaat, boontjes en rijst. Kouseband Kraken Kromanti Kweekje Lemmetje Manja Mannenfles Mattie Okseltruitje of okselmouwtruitje Panna Pinaren Roti Schaafijs Schoenen uitlopen Schoonbroer Sprietje Tjappen Trekkoffie Trots Vriendinnenschrift Warung Wiet Zetten Zwamp Zwageres