Drie jeugdigen opgesloten voor diefstal bromfiets

Drie jeugdigen hebben op zondag 5 augustus tijdens stroomuitval te Geyersvlijt een bromfiets gestolen in het ressort. Het gaat om de 22-jarige Revelino V. en twee 17-jarige jongens.
Na verkregen informatie en onderzoek door de politie werd de gestolen bromfiets achter een woning op een adres in het ressort Geyersvlijt aangetroffen en in beslag genomen.
Alle drie verdachten zijn intussen in verzekering gesteld. De twee tieners zijn ingesloten in het jeugdcellenhuis te Opa Doeli.
De bromfiets is afgestaan aan de eigenaar.

Bericht: >Drie jeugdigen opgesloten voor diefstal bromfiets

Suriname ligt in de tropen, vlak bij de evenaar. Het is er altijd warm en vochtig. Een groot deel van het land is bedekt met tropisch regenwoud. De Corantijn vormt de grens met Guyana en de Marowijne de grens met Frans Guyana. De kust van Suriname bestaat mangrovebomen. Er wordt veel rijst verbouwd. Zie jij jezelf al lekker ontspannen in een , dan ga je lekker hangmateren. Een okseltruitje.IDB, In de bil. Baksen is een flink pak rammel. Met dievenijzer hekwerk om je huis kan jou niets meer overkomen. Gezouten kabeljauw gaan bakken, noemen wij bakkeljauw. Een fles met potentieverhogende gedroogde plantdelen is een mannenfles. Autowandeling Bacove bakabana Bakkeljauw Bamihaar Blakaman Bloot Buitenvrouw Cellulair Dinges Doekoe Gaan Geslagen Getrouwde Handruiker Hangmateren Jawel Jonko Kostgrond cassave, watermeloen, banaan, tajerblad, sopropo, papaya, passievrucht, tomaat, boontjes en rijst. Kouseband Kraken Kromanti Kweekje Lemmetje Manja Mannenfles Mattie Okseltruitje of okselmouwtruitje Panna Pinaren Roti Schaafijs Schoenen uitlopen Schoonbroer Sprietje Tjappen Trekkoffie Trots Vriendinnenschrift Warung Wiet Zetten Zwamp Zwageres