Dief rent politie bureau binnen op zoek naar hulp | Korps Politie Suriname

De politie van Latour kreeg op zondag 3 juni de melding dat ter hoogte van de Brandweer aan de Toekomstweg enkele jongens achter een man rende.
Bij aankomst op de plek werd één van de jongens met een verwonding aan zijn knie aangetroffen. Hij verklaarde dat hij samen met enkele vrienden bezig was zich te vermaken. Op een bepaald moment werd een mobiele telefoontoestel van één van de jongens door een manspersoon weg genomen. De dief koos het hazenpad achterna gezeten door de jongens. Tijdens zijn vlucht greep de verdachte op een gegeven moment naar een steen en gooide die in de richting van de jongens, waarbij hij gewond raakte aan zijn knie. De overige jongens zette de achtervolging voort.
De mobiele telefoon dief die geen uitweg meer had, rende voor hulp het politiebureau van het ressort Nieuwe Haven binnen. De jongens hielden de wetsdienaren het gebeurde voor, waarna de hulpbehoevende dief werd aangehouden en over is gedragen aan de politie van Latour.
Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is de 39-jarige Jobe N. in verzekering gesteld.
Het gestolen toestel is op maandag 4 juni in een bosschage in de directe omgeving van het voorval terug gevonden en afgestaan aan de rechtmatige eigenaar.

. Dief rent politie bureau binnen op zoek naar hulp – Korps Politie Suriname.

Suriname ligt in de tropen, vlak bij de evenaar. Het is er altijd warm en vochtig. Een groot deel van het land is bedekt met tropisch regenwoud. De Corantijn vormt de grens met Guyana en de Marowijne de grens met Frans Guyana. De kust van Suriname bestaat mangrovebomen. Er wordt veel rijst verbouwd. Zie jij jezelf al lekker ontspannen in een , dan ga je lekker hangmateren. Een okseltruitje.IDB, In de bil. Baksen is een flink pak rammel. Met dievenijzer hekwerk om je huis kan jou niets meer overkomen. Gezouten kabeljauw gaan bakken, noemen wij bakkeljauw. Een fles met potentieverhogende gedroogde plantdelen is een mannenfles. Autowandeling Bacove bakabana Bakkeljauw Bamihaar Blakaman Bloot Buitenvrouw Cellulair Dinges Doekoe Gaan Geslagen Getrouwde Handruiker Hangmateren Jawel Jonko Kostgrond cassave, watermeloen, banaan, tajerblad, sopropo, papaya, passievrucht, tomaat, boontjes en rijst. Kouseband Kraken Kromanti Kweekje Lemmetje Manja Mannenfles Mattie Okseltruitje of okselmouwtruitje Panna Pinaren Roti Schaafijs Schoenen uitlopen Schoonbroer Sprietje Tjappen Trekkoffie Trots Vriendinnenschrift Warung Wiet Zetten Zwamp Zwageres