Dief aangehouden door politie agente | Korps Politie Suriname

De 34-jarige dief Sergio,F. is dinsdagmorgen 6 november door een agente van politie aangehouden in de Fredericistraat. Kort voor zijn aanhouding had Sergio de zijruit van een auto ingeslagen waarna hij uit de auto een damestas weg nam inhoudende geld, gouden halskettingen en een gouden vingerring.
Een vrouw parkeerde haar auto op een parkeerplaats in de Gravenbergstraat. Daarbij had zij haar tas met inhoud op een der stoelen in haar auto achter gelaten. Terwijl zij weg liep zag zij Sergio met een bromfiets naast haar auto staan. Zij liep terug en zag hem een der zijruiten van haar auto stukslaan en haar tas wegnemen. De vrouw greep Sergio vast en geraakte in een worsteling met hem. Op een gegeven moment kwam de vrouw te vallen waarna Sergio op de bromfiets met haar tas weg reed.
De politie agente die toevallig langs kwam ging samen met de benadeelde vrouw, in een voertuig, op zoek naar Sergio. Sergio werd in de Fredericistraat gezien en aangehouden door de agente. Dit nadat de vrouw hem aan wees als de dief. De tas met inhoud was niet meer in het bezit van Sergio. Op dat moment was Sergio in het gezelschap van twee andere mannen. De agente kreeg assistentie van andere collega’s die Sergio en zijn twee metgezellen overbrachten naar het politie bureau Munder.
Sergio,F. is na afstemming met het Openbaar Ministerie door de politie van Munder in verzekering gesteld voor gekwalificeerde diefstal; terwijl zijn metgezellen na verhoor zijn heen gezonden.

. Dief aangehouden door politie agente – Korps Politie Suriname.

Suriname ligt in de tropen, vlak bij de evenaar. Het is er altijd warm en vochtig. Een groot deel van het land is bedekt met tropisch regenwoud. De Corantijn vormt de grens met Guyana en de Marowijne de grens met Frans Guyana. De kust van Suriname bestaat mangrovebomen. Er wordt veel rijst verbouwd. Zie jij jezelf al lekker ontspannen in een , dan ga je lekker hangmateren. Een okseltruitje.IDB, In de bil. Baksen is een flink pak rammel. Met dievenijzer hekwerk om je huis kan jou niets meer overkomen. Gezouten kabeljauw gaan bakken, noemen wij bakkeljauw. Een fles met potentieverhogende gedroogde plantdelen is een mannenfles. Autowandeling Bacove bakabana Bakkeljauw Bamihaar Blakaman Bloot Buitenvrouw Cellulair Dinges Doekoe Gaan Geslagen Getrouwde Handruiker Hangmateren Jawel Jonko Kostgrond cassave, watermeloen, banaan, tajerblad, sopropo, papaya, passievrucht, tomaat, boontjes en rijst. Kouseband Kraken Kromanti Kweekje Lemmetje Manja Mannenfles Mattie Okseltruitje of okselmouwtruitje Panna Pinaren Roti Schaafijs Schoenen uitlopen Schoonbroer Sprietje Tjappen Trekkoffie Trots Vriendinnenschrift Warung Wiet Zetten Zwamp Zwageres