De politie zal harder optreden tegen foutparkeerders | Korps Politie Suriname

De politie in het bijzonder de Motor Surveillance Dienst( M.S.D.)zal binnenkort streng optreden tegen de zogenaamde foutparkeerders. Foutparkeerders zijn verkeersdeelnemers die onder andere hun voertuigen parkeren:
– dwars over trottoirs;
– binnen 12 meter van kruisingen en/of nabij splitsingen van wegen;
– voor parkeergelegenheden of op afstanden van minder dan 12 meters van zo een parkeergelegenheid verwijdert;
– Op wegen of weggedeelten waarvoor een wachtverbod of stopverbod geldt.
Zo is de M.S.D. op dinsdag 7 augustus bezig geweest aan de Noorderkerkstraat, de waterkant en de Saramaccastraat. Op die dag zijn het gros van de overtreders niet bekeurd maar gesommeerd om hun voertuigen te verwijderen dan wel door te rijden. In enkele gevallen zijn voertuigen weg gesleept waarbij de sleepkosten door de overtreders betaald moeten worden.
Zoals eerder aangegeven zal de politie overtreders niet alleen maar sommeren hun voertuigen te verwijderen, maar ze ook bekeuren en waar nodig de voertuigen ook laten weg slepen naar een plaats van berging waarbij de kosten voor rekening van de overtreders zullen zijn.
“Wees geen dief van je eigen zak”

. De politie zal harder optreden tegen foutparkeerders – Korps Politie Suriname.

Suriname ligt in de tropen, vlak bij de evenaar. Het is er altijd warm en vochtig. Een groot deel van het land is bedekt met tropisch regenwoud. De Corantijn vormt de grens met Guyana en de Marowijne de grens met Frans Guyana. De kust van Suriname bestaat mangrovebomen. Er wordt veel rijst verbouwd. Zie jij jezelf al lekker ontspannen in een , dan ga je lekker hangmateren. Een okseltruitje.IDB, In de bil. Baksen is een flink pak rammel. Met dievenijzer hekwerk om je huis kan jou niets meer overkomen. Gezouten kabeljauw gaan bakken, noemen wij bakkeljauw. Een fles met potentieverhogende gedroogde plantdelen is een mannenfles. Autowandeling Bacove bakabana Bakkeljauw Bamihaar Blakaman Bloot Buitenvrouw Cellulair Dinges Doekoe Gaan Geslagen Getrouwde Handruiker Hangmateren Jawel Jonko Kostgrond cassave, watermeloen, banaan, tajerblad, sopropo, papaya, passievrucht, tomaat, boontjes en rijst. Kouseband Kraken Kromanti Kweekje Lemmetje Manja Mannenfles Mattie Okseltruitje of okselmouwtruitje Panna Pinaren Roti Schaafijs Schoenen uitlopen Schoonbroer Sprietje Tjappen Trekkoffie Trots Vriendinnenschrift Warung Wiet Zetten Zwamp Zwageres