Centrale Markt gesloten voor grote schoonmaak

De Centrale Markt Paramaribo is vanaf donderdag tot en met zaterdag gesloten voor het publiek. De markt krijgt een grondige schoonmaak- en wasbeurt.
Dit weekend zal er in de Jodenbreestraat markt gehouden worden. Het streven is om de werkzaamheden in het weekend af te ronden, zodat de markt vanaf maandag weer normaal open is voor het publiek.
Voor de schoonmaak van de markt krijgt de marktleiding onder andere ondersteuning van de Surinaamsche Waterleiding Maatschappij, de brandweer en de Penitentiaire Inrichtingen Santo Boma.

Bericht: >Centrale Markt gesloten voor grote schoonmaak

Suriname ligt in de tropen, vlak bij de evenaar. Het is er altijd warm en vochtig. Een groot deel van het land is bedekt met tropisch regenwoud. De Corantijn vormt de grens met Guyana en de Marowijne de grens met Frans Guyana. De kust van Suriname bestaat mangrovebomen. Er wordt veel rijst verbouwd. Zie jij jezelf al lekker ontspannen in een , dan ga je lekker hangmateren. Een okseltruitje.IDB, In de bil. Baksen is een flink pak rammel. Met dievenijzer hekwerk om je huis kan jou niets meer overkomen. Gezouten kabeljauw gaan bakken, noemen wij bakkeljauw. Een fles met potentieverhogende gedroogde plantdelen is een mannenfles. Autowandeling Bacove bakabana Bakkeljauw Bamihaar Blakaman Bloot Buitenvrouw Cellulair Dinges Doekoe Gaan Geslagen Getrouwde Handruiker Hangmateren Jawel Jonko Kostgrond cassave, watermeloen, banaan, tajerblad, sopropo, papaya, passievrucht, tomaat, boontjes en rijst. Kouseband Kraken Kromanti Kweekje Lemmetje Manja Mannenfles Mattie Okseltruitje of okselmouwtruitje Panna Pinaren Roti Schaafijs Schoenen uitlopen Schoonbroer Sprietje Tjappen Trekkoffie Trots Vriendinnenschrift Warung Wiet Zetten Zwamp Zwageres