Bromfietser na aanrijding overleden in ziekenhuis; verkeersbarometer naar 32 | Korps Politie Suriname

De verkeersbarometer staat landelijk op 32 met het overlijden van de 56-jarige bromfietser Hemradj Barran.
Het slachtoffer was in de vroege ochtend van zondag 10 juni betrokken bij een aanrijding met een pick-up aan de Mariënburgweg ter hoogte van pand no.87. De politie van ressort Mariënburg deed na de melding van de aanrijding de plek aan.
Daar aangekomen werd de bromfietser die niet aanspreekbaar was met schaafwonden en een armfractuur op het wegdek aangetroffen. Per ontboden ambulance werd Hemradj afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Hij werd ter verpleging in de ziekeninrichting opgenomen. In de middag van diezelfde dag overleed Hemradj in het ziekenhuis.
Onderzoek wees uit dat de bromfietser bij zijn zoon op feest was. Na afloop van het feest reed hij in beschonken toestand naar huis. Volgens ooggetuigen reed hij links van de weg vanuit de zuidelijke zijde naar de noordelijke zijde. Ter hoogte van pand no. 87 moet hij plotseling zijn rijhelft hebben verlaten en op die van zijn tegenligger zijn gekomen. De pick-up bestuurder week uit naar links om een aanrijding te voorkomen. De zijspiegel van het voertuig moet daarbij tegen de bromfiets zijn aangekomen. De bromfietser kwam op het wegdek te vallen en moet volgens de arts door de val een grote hersensbloeding hebben opgelopen.
Het ontzielde lichaam is na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie afgestaan aan de nabestaanden.
De pick-up bestuurder die in het bezit is van een geldig Surinaams rijbewijs verkeerde niet onder invloed van alcohol.
De politie van Marienburg is belast met deze aanrijding.

. Bromfietser na aanrijding overleden in ziekenhuis; verkeersbarometer naar 32 – Korps Politie Suriname.

Suriname ligt in de tropen, vlak bij de evenaar. Het is er altijd warm en vochtig. Een groot deel van het land is bedekt met tropisch regenwoud. De Corantijn vormt de grens met Guyana en de Marowijne de grens met Frans Guyana. De kust van Suriname bestaat mangrovebomen. Er wordt veel rijst verbouwd. Zie jij jezelf al lekker ontspannen in een , dan ga je lekker hangmateren. Een okseltruitje.IDB, In de bil. Baksen is een flink pak rammel. Met dievenijzer hekwerk om je huis kan jou niets meer overkomen. Gezouten kabeljauw gaan bakken, noemen wij bakkeljauw. Een fles met potentieverhogende gedroogde plantdelen is een mannenfles. Autowandeling Bacove bakabana Bakkeljauw Bamihaar Blakaman Bloot Buitenvrouw Cellulair Dinges Doekoe Gaan Geslagen Getrouwde Handruiker Hangmateren Jawel Jonko Kostgrond cassave, watermeloen, banaan, tajerblad, sopropo, papaya, passievrucht, tomaat, boontjes en rijst. Kouseband Kraken Kromanti Kweekje Lemmetje Manja Mannenfles Mattie Okseltruitje of okselmouwtruitje Panna Pinaren Roti Schaafijs Schoenen uitlopen Schoonbroer Sprietje Tjappen Trekkoffie Trots Vriendinnenschrift Warung Wiet Zetten Zwamp Zwageres