Broer dreigt zus dood te schieten

De 37-jarige Maikel C. die zijn zus met een vuistvuurwapen met de dood heeft bedreigd, is door de politie van Flora op zondag 3 juni, na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie, in verzekering gesteld.
Volgens verklaring van de zus was zij samen met Maikel op een feest. Zij kregen op een bepaald moment ruzie vanwege zijn agressief gedrag. Bij aankomst thuis sprak de zus haar broer aan over zijn gedrag. Maikel accepteerde dat niet en vond dat zijn zus niet het recht heeft hem aan te spreken. Hij richtte een vuistvuurwapen op zijn zus. De zus kon erger voorkomen door zich terug te trekken in haar slaapkamer en de politie in te schakelen.
Bij aankomst van de politie had Maikel de woning verlaten. Toen hij terugkwam schakelde de zus de politie wederom in. Maikel hield zich toen schuil in het toilet en moest door de wetsdienaren uit de ruimte worden getrokken. Hij verzette zich hevig bij zijn aanhouding. Het gelukte de wetsdienaren de driftkop te overmeesteren en in de boeien te slaan.
Het vuistvuurwapen is niet achterhaald. De zus overhandigde op maandag 4 juni twee hulzen en een scherp patroon aan de politie. Deze had ze gevonden in de spleet van de slaapkamerwand van Maikel. De verdachte heeft bekend dat de hulzen hem toebehoren, omdat hij een hanger voor een halsketting zou maken. Van de herkomst van het scherpe patroon zegt hij niets te weten.

Bericht: >Broer dreigt zus dood te schieten
Suriname Herald

Suriname ligt in de tropen, vlak bij de evenaar. Het is er altijd warm en vochtig. Een groot deel van het land is bedekt met tropisch regenwoud. De Corantijn vormt de grens met Guyana en de Marowijne de grens met Frans Guyana. De kust van Suriname bestaat mangrovebomen. Er wordt veel rijst verbouwd. Zie jij jezelf al lekker ontspannen in een , dan ga je lekker hangmateren. Een okseltruitje.IDB, In de bil. Baksen is een flink pak rammel. Met dievenijzer hekwerk om je huis kan jou niets meer overkomen. Gezouten kabeljauw gaan bakken, noemen wij bakkeljauw. Een fles met potentieverhogende gedroogde plantdelen is een mannenfles. Autowandeling Bacove bakabana Bakkeljauw Bamihaar Blakaman Bloot Buitenvrouw Cellulair Dinges Doekoe Gaan Geslagen Getrouwde Handruiker Hangmateren Jawel Jonko Kostgrond cassave, watermeloen, banaan, tajerblad, sopropo, papaya, passievrucht, tomaat, boontjes en rijst. Kouseband Kraken Kromanti Kweekje Lemmetje Manja Mannenfles Mattie Okseltruitje of okselmouwtruitje Panna Pinaren Roti Schaafijs Schoenen uitlopen Schoonbroer Sprietje Tjappen Trekkoffie Trots Vriendinnenschrift Warung Wiet Zetten Zwamp Zwageres