Britse prinses Eugenie getrouwd met wijnhandelaar Jack Brooksbank

De Britse prinses Eugenie geeft vrijdagmiddag haar jawoord aan wijnhandelaar Jack Brooksbank. Onder anderen prins William, prins Harry, Kate Middleton en Meghan Markle zijn bij het huwelijk aanwezig.
Britse prinses Eugenie getrouwd met wijnhandelaar Jack Brooksbank @NU
De 28-jarige Eugenie is de dochter van prins Andrew, de broer van prins Charles. Ze is negende in lijn van de troonopvolging.
Voor de plechtigheid zijn achthonderd mensen uitgenodigd en 1.200 overige gasten, net zoals bij het huwelijk van Harry en Meghan. De laatstgenoemde groep mag niet in de kapel van de St. George Chapel van Windsor Castle zitten, maar volgt de dienst op grote tv-schermen elders in het kasteel.
Onder de genodigden zijn veel beroemdheden zoals topmodel Naomi Campbell, actrice Cara Delevingne, Robbie Williams en zijn vrouw Ayda Field en komiek Steven Fry en zijn echtgenoot Elliott Spencer. Ook actrice Demi Moore, zanger James Blunt en prins Harry’s ex-vriendinnen Chelsy Davy en Ellie Goulding zijn tijdens de trouwerij van de partij.
Tijdens de ceremonie zong Andrea Bocelli Ave Maria voor het bruidspaar. Eugenie wordt weggeven door prins Andrew, haar vader, en heeft haar achterneefje- en nichtje George en Charlotte als bruidsjonker- en meisje. Zij zijn de kinderen van prins William en Kate Middleton. De bloemen die tijdens de bruiloft te zien zijn, zijn aangeleverd door de Nederlandse bloemsierkunstenaar Rob van Helden.
Het huwelijk is al langer onderwerp van geruchten. Eugenie zou het niet goed kunnen vinden met de nieuwe echtgenote van prins Harry en zou er alles aan doen hun huwelijk te overtreffen. Zo zijn er 150 mensen meer uitgenodigd dan bij de bruiloft van Harry en Markle, zijn er optredens van Robbie Williams, Andrea Bocelli en Ed Sheeran en zou het feest dat zondag wordt gevierd, aangekleed zijn met kermisattracties.

NU
Share this:

Bericht: >Britse prinses Eugenie getrouwd met wijnhandelaar Jack Brooksbank

Suriname ligt in de tropen, vlak bij de evenaar. Het is er altijd warm en vochtig. Een groot deel van het land is bedekt met tropisch regenwoud. De Corantijn vormt de grens met Guyana en de Marowijne de grens met Frans Guyana. De kust van Suriname bestaat mangrovebomen. Er wordt veel rijst verbouwd. Zie jij jezelf al lekker ontspannen in een , dan ga je lekker hangmateren. Een okseltruitje.IDB, In de bil. Baksen is een flink pak rammel. Met dievenijzer hekwerk om je huis kan jou niets meer overkomen. Gezouten kabeljauw gaan bakken, noemen wij bakkeljauw. Een fles met potentieverhogende gedroogde plantdelen is een mannenfles. Autowandeling Bacove bakabana Bakkeljauw Bamihaar Blakaman Bloot Buitenvrouw Cellulair Dinges Doekoe Gaan Geslagen Getrouwde Handruiker Hangmateren Jawel Jonko Kostgrond cassave, watermeloen, banaan, tajerblad, sopropo, papaya, passievrucht, tomaat, boontjes en rijst. Kouseband Kraken Kromanti Kweekje Lemmetje Manja Mannenfles Mattie Okseltruitje of okselmouwtruitje Panna Pinaren Roti Schaafijs Schoenen uitlopen Schoonbroer Sprietje Tjappen Trekkoffie Trots Vriendinnenschrift Warung Wiet Zetten Zwamp Zwageres