Bribi Ministries in rouw gedompeld; Tulsie was een geweldige man Gods

Hij was echt een man van God. Iemand die elke dag voor mij bad. Het is een zware klap en ik kan het tot nu toe niet verwerken. Woorden van Apostel Irma Gimmith-Woerdings over het tragisch heengaan van apostel Patrick Tulsie tijdens een aanrijding te Saramacca.
Apostel Patrick Tulsie.
Apostel Tulsie(73) was samen met apostel Frank, Manning(69) op weg naar Paramaribo om te spreken in verschillende kerken. Ze zouden bedienen in Bribi Ministeries, Logos Ministries, Gemeente aan water stromen en twee andere kerken.
Ze zaten in een personenauto die in botsing kwam met een vrachtwagen. Beide mannen Gods hebben de aanrijding niet overleefd.
“Hij is een man van gebed. Dag en nacht bid hij. Dit is een grote klap voor het evangelie in Suriname,”zegt Gimmith-Woerdings in gesprek met Publicnieuws.
De kisten met de lijken van de twee apostelen zullen naar het buitenland gevolgen worden. In het kerkgebouw van Bribi Ministeries zullen er elke avond diensten gehouden worden in verband met het heengaan van de Apostelen, zegt Gimmith-Woerdings tot slot.
Jerrel Harderwijk
Share this:

Bericht: >Bribi Ministries in rouw gedompeld; Tulsie was een geweldige man Gods

Suriname ligt in de tropen, vlak bij de evenaar. Het is er altijd warm en vochtig. Een groot deel van het land is bedekt met tropisch regenwoud. De Corantijn vormt de grens met Guyana en de Marowijne de grens met Frans Guyana. De kust van Suriname bestaat mangrovebomen. Er wordt veel rijst verbouwd. Zie jij jezelf al lekker ontspannen in een , dan ga je lekker hangmateren. Een okseltruitje.IDB, In de bil. Baksen is een flink pak rammel. Met dievenijzer hekwerk om je huis kan jou niets meer overkomen. Gezouten kabeljauw gaan bakken, noemen wij bakkeljauw. Een fles met potentieverhogende gedroogde plantdelen is een mannenfles. Autowandeling Bacove bakabana Bakkeljauw Bamihaar Blakaman Bloot Buitenvrouw Cellulair Dinges Doekoe Gaan Geslagen Getrouwde Handruiker Hangmateren Jawel Jonko Kostgrond cassave, watermeloen, banaan, tajerblad, sopropo, papaya, passievrucht, tomaat, boontjes en rijst. Kouseband Kraken Kromanti Kweekje Lemmetje Manja Mannenfles Mattie Okseltruitje of okselmouwtruitje Panna Pinaren Roti Schaafijs Schoenen uitlopen Schoonbroer Sprietje Tjappen Trekkoffie Trots Vriendinnenschrift Warung Wiet Zetten Zwamp Zwageres