Brazilië neemt Neres mee naar Copa América

David Neres mag na een lang seizoen bij Ajax van de zomer nog aan de bak. De Braziliaanse bondscoach Tite heeft de aanvaller geselecteerd voor de Copa América in eigen land.
David Neres
De 22-jarige Neres was dit succesjaar een van de uitblinkers bij Ajax. Vooral in de Champions League speelde hij ijzersterk. Hij speelde dit seizoen vijftig duels voor de Amsterdammers, waarin hij tot twaalf goals en vijftien assists kwam.
De Copa América, het Zuid-Amerikaanse kampioenschap, begint op 14 juni. Gastland Brazilië zit in een groep met Bolivia, Venezuela en Peru. De finale is op 7 juli. De ‘Goddelijke Kanaries’ wonnen het toernooi acht keer.
Share this:

Bericht: >Brazilië neemt Neres mee naar Copa América

Suriname ligt in de tropen, vlak bij de evenaar. Het is er altijd warm en vochtig. Een groot deel van het land is bedekt met tropisch regenwoud. De Corantijn vormt de grens met Guyana en de Marowijne de grens met Frans Guyana. De kust van Suriname bestaat mangrovebomen. Er wordt veel rijst verbouwd. Zie jij jezelf al lekker ontspannen in een , dan ga je lekker hangmateren. Een okseltruitje.IDB, In de bil. Baksen is een flink pak rammel. Met dievenijzer hekwerk om je huis kan jou niets meer overkomen. Gezouten kabeljauw gaan bakken, noemen wij bakkeljauw. Een fles met potentieverhogende gedroogde plantdelen is een mannenfles. Autowandeling Bacove bakabana Bakkeljauw Bamihaar Blakaman Bloot Buitenvrouw Cellulair Dinges Doekoe Gaan Geslagen Getrouwde Handruiker Hangmateren Jawel Jonko Kostgrond cassave, watermeloen, banaan, tajerblad, sopropo, papaya, passievrucht, tomaat, boontjes en rijst. Kouseband Kraken Kromanti Kweekje Lemmetje Manja Mannenfles Mattie Okseltruitje of okselmouwtruitje Panna Pinaren Roti Schaafijs Schoenen uitlopen Schoonbroer Sprietje Tjappen Trekkoffie Trots Vriendinnenschrift Warung Wiet Zetten Zwamp Zwageres