Bouterse: ik ben bijzonder blij met Waidoe

President Bouterse heeft vandaag tijdens een persconferentie op het presidentieel paleis aangeven dat hij bijzonder blij is met William Waidoe.
President Bouterse tijdens de persconferentie
Waidoe heeft onlangs in het parlement aangegeven dat hij de fractie van de NDP zal ondersteunen. Zijn stap heeft voor heel wat kritiek gezorgd.  Een van de toppers van de NDP Raschied Doekhi heeft aangegeven dat Waidoe geen toegevoegde waarde is. 
” Al zou Waidoe nul zetel binnenbrengen, toch ben ik blij met zijn versterking” zegt de president.  Hij geeft aan dat hij heel veel heeft aan de persoon Waidoe. ” Ik weet wat ik aan Waidoe heb” aldus Bouterse.
Share this:

Bericht: >Bouterse: ik ben bijzonder blij met Waidoe

Suriname ligt in de tropen, vlak bij de evenaar. Het is er altijd warm en vochtig. Een groot deel van het land is bedekt met tropisch regenwoud. De Corantijn vormt de grens met Guyana en de Marowijne de grens met Frans Guyana. De kust van Suriname bestaat mangrovebomen. Er wordt veel rijst verbouwd. Zie jij jezelf al lekker ontspannen in een , dan ga je lekker hangmateren. Een okseltruitje.IDB, In de bil. Baksen is een flink pak rammel. Met dievenijzer hekwerk om je huis kan jou niets meer overkomen. Gezouten kabeljauw gaan bakken, noemen wij bakkeljauw. Een fles met potentieverhogende gedroogde plantdelen is een mannenfles. Autowandeling Bacove bakabana Bakkeljauw Bamihaar Blakaman Bloot Buitenvrouw Cellulair Dinges Doekoe Gaan Geslagen Getrouwde Handruiker Hangmateren Jawel Jonko Kostgrond cassave, watermeloen, banaan, tajerblad, sopropo, papaya, passievrucht, tomaat, boontjes en rijst. Kouseband Kraken Kromanti Kweekje Lemmetje Manja Mannenfles Mattie Okseltruitje of okselmouwtruitje Panna Pinaren Roti Schaafijs Schoenen uitlopen Schoonbroer Sprietje Tjappen Trekkoffie Trots Vriendinnenschrift Warung Wiet Zetten Zwamp Zwageres