Bouterse geeft startsein bestratingswerkzaamheden Krappahoeklaan

Een regeringsdelatie onder leiding van president Desire Bouterse gaf vandaag het startsein voor de herstart van de bestratingswerkzaamheden van de Krappahoeklaan in Nickerie.
Tijdens de ceremonie hebben verschillende sprekers het belang van de aanpak van dit wegdeel benadrukt. De werkzaamheden die al sinds 2014 zijn stopgezet, worden hervat.
Districtscommissaris van Nickerie Nisha Kurban-Baboe schuift het niet onder stoelen of banken dat zij heel blij is dat de weg wordt aangepakt. Zij haast zich om andere in slechte staat verkerende wegen onder de aandacht van de president en zijn gevolg te brengen. Uit eigen middelen probeert de burgermoeder op dit gebied iets te betekenen voor de samenleving. De aanpak van deze weg betekent heel veel voor de gemeenschap en zal de landbouw binnen dit gebied een boost geven.
Het DNA-lid William Waidoe dat ook het woord voerde, is blij met de huidige ontwikkeling. “Gebruik deze aanpak om de ontwikkeling in dit gebied op gang te brengen”, richtte hij zich tot de buurtbewoners. De focus moet volgens het assembleelid liggen op de potentie van ons land en niet op de problemen. Samenwerken is nodig om verandering te brengen.
Ook parlementarier Guilliano Snip is blij met de herstart. Hij brengt in herinnering dat er steeds hierom is gevraagd in het parlement.
Het bericht Bouterse geeft startsein bestratingswerkzaamheden Krappahoeklaan verscheen eerst op GFC Nieuws.

Bericht: >Bouterse geeft startsein bestratingswerkzaamheden Krappahoeklaan

Suriname ligt in de tropen, vlak bij de evenaar. Het is er altijd warm en vochtig. Een groot deel van het land is bedekt met tropisch regenwoud. De Corantijn vormt de grens met Guyana en de Marowijne de grens met Frans Guyana. De kust van Suriname bestaat mangrovebomen. Er wordt veel rijst verbouwd. Zie jij jezelf al lekker ontspannen in een , dan ga je lekker hangmateren. Een okseltruitje.IDB, In de bil. Baksen is een flink pak rammel. Met dievenijzer hekwerk om je huis kan jou niets meer overkomen. Gezouten kabeljauw gaan bakken, noemen wij bakkeljauw. Een fles met potentieverhogende gedroogde plantdelen is een mannenfles. Autowandeling Bacove bakabana Bakkeljauw Bamihaar Blakaman Bloot Buitenvrouw Cellulair Dinges Doekoe Gaan Geslagen Getrouwde Handruiker Hangmateren Jawel Jonko Kostgrond cassave, watermeloen, banaan, tajerblad, sopropo, papaya, passievrucht, tomaat, boontjes en rijst. Kouseband Kraken Kromanti Kweekje Lemmetje Manja Mannenfles Mattie Okseltruitje of okselmouwtruitje Panna Pinaren Roti Schaafijs Schoenen uitlopen Schoonbroer Sprietje Tjappen Trekkoffie Trots Vriendinnenschrift Warung Wiet Zetten Zwamp Zwageres