Beschoten winkelier laat leven in ziekenhuis | Korps Politie Suriname

De 50-jarige winkelier Howard Hung Tung Cheung die op de hoek van de Frederikshoop- en de Johannes Pontweg een winkel runde, is op zondag 10 juni in het ziekenhuis overleden.
De winkelier is op donderdag 31 mei door een gewapende manspersoon in zijn winkelpand beschoten. Na de melding via de Centrale Meldkamer speelden diverse politie-eenheden in op de algemene oproep.
Politieambtenaren van ressort Kwatta die op dat moment langs reden, hielden op aanwijzing van omstanders aan de Livornosteeg de 28-jarige verdachte Sincily F. aan. De schutter werd vervolgens overgebracht naar de politie van ressort Latour. Onderzoek wees uit dat Sincily een militair blijkt te zijn, waardoor het verdere onderzoek is overgedragen aan de Militaire Politie.
Howard die niet aanspreekbaar was, werd met schotverwondingen in zijn buikstreek afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. In kritieke toestand was hij ter verpleging opgenomen op de afdeling Intensive Care en overleed op 10 juni in de ziekeninrichting.
Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam voor obductie in beslag genomen.

. Beschoten winkelier laat leven in ziekenhuis – Korps Politie Suriname.

Suriname ligt in de tropen, vlak bij de evenaar. Het is er altijd warm en vochtig. Een groot deel van het land is bedekt met tropisch regenwoud. De Corantijn vormt de grens met Guyana en de Marowijne de grens met Frans Guyana. De kust van Suriname bestaat mangrovebomen. Er wordt veel rijst verbouwd. Zie jij jezelf al lekker ontspannen in een , dan ga je lekker hangmateren. Een okseltruitje.IDB, In de bil. Baksen is een flink pak rammel. Met dievenijzer hekwerk om je huis kan jou niets meer overkomen. Gezouten kabeljauw gaan bakken, noemen wij bakkeljauw. Een fles met potentieverhogende gedroogde plantdelen is een mannenfles. Autowandeling Bacove bakabana Bakkeljauw Bamihaar Blakaman Bloot Buitenvrouw Cellulair Dinges Doekoe Gaan Geslagen Getrouwde Handruiker Hangmateren Jawel Jonko Kostgrond cassave, watermeloen, banaan, tajerblad, sopropo, papaya, passievrucht, tomaat, boontjes en rijst. Kouseband Kraken Kromanti Kweekje Lemmetje Manja Mannenfles Mattie Okseltruitje of okselmouwtruitje Panna Pinaren Roti Schaafijs Schoenen uitlopen Schoonbroer Sprietje Tjappen Trekkoffie Trots Vriendinnenschrift Warung Wiet Zetten Zwamp Zwageres