Baby overleden; geen sprake van misdrijf | Korps Politie Suriname

De politie van het ressort Latour kreeg op dinsdag 6 november de melding dat kort voor twaalf uur in de morgen de 18-maanden oude Jair,Summer levenloos bij de RGD polikliniek van Latour was binnengebracht. De moeder van het kindje had hem tegen zeven uur s’ morgens naar een oppashuis gebracht. Volgens verklaring van een oppasmoeder was Jair te bed gelegd nadat hij gevoed was. Dat was ook het geval met de andere kinderen.
Iets na tien uur werden de kinderen, zoals gewoonlijk, gewekt om te spelen. Jair leek verkouden te zijn. Dat was aanleiding om extra op hem te letten. Op een gegeven moment begon hij te rochelen. Jair werd toen naar de RGD poli gebracht, alwaar geconstateerd werd dat hij overleden was. Zijn ontzielde lichaam werd door de politie voor obductie in beslag was genomen.
Vanmorgen, donderdag 8 november, heeft een gerechtelijke lijkschouwing plaatsgevonden. Daarbij is vast komen te staan dat Jair niet ten gevolge van een misdrijf overleden is.

. Baby overleden; geen sprake van misdrijf – Korps Politie Suriname.

Suriname ligt in de tropen, vlak bij de evenaar. Het is er altijd warm en vochtig. Een groot deel van het land is bedekt met tropisch regenwoud. De Corantijn vormt de grens met Guyana en de Marowijne de grens met Frans Guyana. De kust van Suriname bestaat mangrovebomen. Er wordt veel rijst verbouwd. Zie jij jezelf al lekker ontspannen in een , dan ga je lekker hangmateren. Een okseltruitje.IDB, In de bil. Baksen is een flink pak rammel. Met dievenijzer hekwerk om je huis kan jou niets meer overkomen. Gezouten kabeljauw gaan bakken, noemen wij bakkeljauw. Een fles met potentieverhogende gedroogde plantdelen is een mannenfles. Autowandeling Bacove bakabana Bakkeljauw Bamihaar Blakaman Bloot Buitenvrouw Cellulair Dinges Doekoe Gaan Geslagen Getrouwde Handruiker Hangmateren Jawel Jonko Kostgrond cassave, watermeloen, banaan, tajerblad, sopropo, papaya, passievrucht, tomaat, boontjes en rijst. Kouseband Kraken Kromanti Kweekje Lemmetje Manja Mannenfles Mattie Okseltruitje of okselmouwtruitje Panna Pinaren Roti Schaafijs Schoenen uitlopen Schoonbroer Sprietje Tjappen Trekkoffie Trots Vriendinnenschrift Warung Wiet Zetten Zwamp Zwageres