Autospiegels en autoradio in beslag genomen bij auto-inbrekers. Recherche Midden roept benadeelden op

De recherche van regio Midden heeft woensdag de 27-jarige Quincy K., de 22-jarige Jean Pierre P., Chequille A. en Moreno K. beiden 21 jaar, aangehouden voor auto-inbraken. De verdachten opereerden voornamelijk in de omgeving van het Hannalust project.
Nadat één van de benadeelden aangifte had gedaan, kwamen deze verdachten in beeld. Op dit viertal zijn er vier zijspiegels van voertuigen en een autoradio in beslag genomen. Eén van de zijspiegel is reeds geplaatst. De andere drie zijspiegels, compleet met houder, zijn op het politiebureau te bezichtigen.
Eenieder die meer wil weten over de in beslag genomen zijspiegels en de autoradio mogen zich wenden tot de Recherche van regio Midden, gevestigd op het politiebureau van De Nieuwe Grond (DNG). Deze afdeling is te bereiken op het nummer 582050.

Bericht: >Autospiegels en autoradio in beslag genomen bij auto-inbrekers. Recherche Midden roept benadeelden op

Suriname ligt in de tropen, vlak bij de evenaar. Het is er altijd warm en vochtig. Een groot deel van het land is bedekt met tropisch regenwoud. De Corantijn vormt de grens met Guyana en de Marowijne de grens met Frans Guyana. De kust van Suriname bestaat mangrovebomen. Er wordt veel rijst verbouwd. Zie jij jezelf al lekker ontspannen in een , dan ga je lekker hangmateren. Een okseltruitje.IDB, In de bil. Baksen is een flink pak rammel. Met dievenijzer hekwerk om je huis kan jou niets meer overkomen. Gezouten kabeljauw gaan bakken, noemen wij bakkeljauw. Een fles met potentieverhogende gedroogde plantdelen is een mannenfles. Autowandeling Bacove bakabana Bakkeljauw Bamihaar Blakaman Bloot Buitenvrouw Cellulair Dinges Doekoe Gaan Geslagen Getrouwde Handruiker Hangmateren Jawel Jonko Kostgrond cassave, watermeloen, banaan, tajerblad, sopropo, papaya, passievrucht, tomaat, boontjes en rijst. Kouseband Kraken Kromanti Kweekje Lemmetje Manja Mannenfles Mattie Okseltruitje of okselmouwtruitje Panna Pinaren Roti Schaafijs Schoenen uitlopen Schoonbroer Sprietje Tjappen Trekkoffie Trots Vriendinnenschrift Warung Wiet Zetten Zwamp Zwageres