Arbeider kippenbedrijf aangehouden » Politieberichten

De eigenaar van een kippenbedrijf deed op dinsdag 5 maart aangifte van diefstal bij de politie van Latour . Er is een ‘’brush cutter’’ een rug spuit en een auto accu weggenomen.
Na de ontdekking van de diefstal bekeek de eigenaar de beelden van zijn beveiligingscamera’s.
De diefstal is op camerabeelden vast gelegd. Op de beelden is te zien hoe drie mannen de goederen wegnemen. Een van de dieven bleef een arbeider van het bedrijf te zijn namelijk de 17-jarige S.F.
S.F. werd aangehouden en na afstemming met het Openbaar Ministerie in
verzekering gesteld. Aan de aanhouding van zijn kompanen wordt gewerkt.
Het onderzoek in deze zaak duurt voort

. Arbeider kippenbedrijf aangehouden – Korps Politie Suriname.

Suriname ligt in de tropen, vlak bij de evenaar. Het is er altijd warm en vochtig. Een groot deel van het land is bedekt met tropisch regenwoud. De Corantijn vormt de grens met Guyana en de Marowijne de grens met Frans Guyana. De kust van Suriname bestaat mangrovebomen. Er wordt veel rijst verbouwd. Zie jij jezelf al lekker ontspannen in een , dan ga je lekker hangmateren. Een okseltruitje.IDB, In de bil. Baksen is een flink pak rammel. Met dievenijzer hekwerk om je huis kan jou niets meer overkomen. Gezouten kabeljauw gaan bakken, noemen wij bakkeljauw. Een fles met potentieverhogende gedroogde plantdelen is een mannenfles. Autowandeling Bacove bakabana Bakkeljauw Bamihaar Blakaman Bloot Buitenvrouw Cellulair Dinges Doekoe Gaan Geslagen Getrouwde Handruiker Hangmateren Jawel Jonko Kostgrond cassave, watermeloen, banaan, tajerblad, sopropo, papaya, passievrucht, tomaat, boontjes en rijst. Kouseband Kraken Kromanti Kweekje Lemmetje Manja Mannenfles Mattie Okseltruitje of okselmouwtruitje Panna Pinaren Roti Schaafijs Schoenen uitlopen Schoonbroer Sprietje Tjappen Trekkoffie Trots Vriendinnenschrift Warung Wiet Zetten Zwamp Zwageres