‘Apple gaat eigen tv-series gratis weggeven aan iPhone-bezitters’

Apple zou eigenaren van iPhones, iPads en Apple TV’s gratis toegang willen geven tot films en series voor zijn nog onaangekondigde streamingdienst. Dat zeggen ingewijden tegen CNBC. Apple werkt volgens geruchten al enige tijd aan een eigen videostreamingdienst.
Het is een publiek geheim dat Apple aan een aantal eigen series werkt. Zo werkt Apple onder meer met Steven Spielberg aan een nieuwe versie van scifi-serie Amazing Stories, meldde Variety vorig jaar. Inmiddels zou Apple vierentwintig eigen series in ontwikkeling hebben, meldde The Wall Street Journal onlangs.
De verschillende series zouden gratis beschikbaar komen in de TV-app van het bedrijf. Die app staat in de VS al op iPhones, iPads en Apple TV’s, en biedt in één overzicht toegang tot films en series van verschillende aanbieders, zoals HBO.
Vooral brave series zonder seks en geweld
Apple zou begin volgend jaar een nieuwe versie van die TV-app willen uitbrengen, met zijn eigen gratis series als pijlers. Gebruikers kunnen via de app dan tegen betaling series van andere diensten bekijken, zonder dat zij andere apps hoeven te downloaden of openen.
Apple zou dit jaar zo’n 1 miljard dollar aan eigen videoproducties uitgeven. Het bedrijf zou zich vooral richten op toegankelijke series voor alle leeftijden, om een breed publiek aan te spreken. Ook zou het bedrijf zich niet willen branden aan series met seks, geweld of een politieke mening.
Naarmate zijn eigen aanbod groeit, zou Apple geld willen gaan vragen voor zijn streamingdienst. Daarvoor zou het bedrijf eerst een aantal hitseries willen uitbrengen, om kijkers te trekken.
NU.nl

Bericht: >‘Apple gaat eigen tv-series gratis weggeven aan iPhone-bezitters’
Suriname Herald

Suriname ligt in de tropen, vlak bij de evenaar. Het is er altijd warm en vochtig. Een groot deel van het land is bedekt met tropisch regenwoud. De Corantijn vormt de grens met Guyana en de Marowijne de grens met Frans Guyana. De kust van Suriname bestaat mangrovebomen. Er wordt veel rijst verbouwd. Zie jij jezelf al lekker ontspannen in een , dan ga je lekker hangmateren. Een okseltruitje.IDB, In de bil. Baksen is een flink pak rammel. Met dievenijzer hekwerk om je huis kan jou niets meer overkomen. Gezouten kabeljauw gaan bakken, noemen wij bakkeljauw. Een fles met potentieverhogende gedroogde plantdelen is een mannenfles. Autowandeling Bacove bakabana Bakkeljauw Bamihaar Blakaman Bloot Buitenvrouw Cellulair Dinges Doekoe Gaan Geslagen Getrouwde Handruiker Hangmateren Jawel Jonko Kostgrond cassave, watermeloen, banaan, tajerblad, sopropo, papaya, passievrucht, tomaat, boontjes en rijst. Kouseband Kraken Kromanti Kweekje Lemmetje Manja Mannenfles Mattie Okseltruitje of okselmouwtruitje Panna Pinaren Roti Schaafijs Schoenen uitlopen Schoonbroer Sprietje Tjappen Trekkoffie Trots Vriendinnenschrift Warung Wiet Zetten Zwamp Zwageres