Amsterdam mislukte stad? Gemeenteraad pakt ‘wetteloze jungle’ aan, belooft ‘harde maatregelen tegen toerisme’

Amsterdam wil het toerisme terugdringen, concluderen diverse media buiten Nederland. Dat halen zij uit het voornemen om “strenge maatregelen” op te leggen “om het toerisme in de rosse buurt van de stad onder controle te houden,” zoals bijvoorbeeld de Britse krant Express schrijft. 

Overmatig kijken verboden
“Te veel seks en drugs? Amsterdam gaat drukte in red light district terugdringen”, schrijft RT.
“In de drie rosse buurten van de stad vertonen hoeren zich sexy achter glazen vensters – maar binnenkort wordt het verboten om naar hen te staren,” waarschuwde de New York Post reeds in februari.
De Post citeerde de Daily Mail die had gemeld dat “stadsautoriteiten boetes opleggen aan reisleiders die hun klanten toestaan ​​om de vrouwen in de etalages aan te gapen.” 
En het reismagazine van Las Vegas News schreeuwt dat Amsterdam het toerisme in de rosse buurt zal terugdringen en ‘dweilpauzes’ zal inlassen “om braaksel op te ruimen”.

God noch gebod
De maatregelen werden aangekondigd enkele dagen nadat de Nederlandse stad als “wetteloos” werd bestempeld. Bewoners en bezoekers storen zich aan God noch gebod, bleek uit onderzoek.
Amsterdam voert het harde optreden tegen het toerisme op met nieuwe, zware maatregelen in de rosse buurt die toeristen uit populaire straten kunnen weren.
De nieuwe burgemeester Femke Halsema hoopt zodoende de druk van toeristen te verminderen, melden diverse bronnen.
De Nederlandse stad werd onlangs een “wetteloze jungle” genoemd door ombudsman Arre Zuurmond, die onthulde dat misdaad schering en inslag was, drugs openlijk op straat werden verkocht en de autoriteiten geen controle meer over de stad hadden.
Foto: Karsten Qualmann

Bericht: >Amsterdam mislukte stad? Gemeenteraad pakt ‘wetteloze jungle’ aan, belooft ‘harde maatregelen tegen toerisme’

Suriname ligt in de tropen, vlak bij de evenaar. Het is er altijd warm en vochtig. Een groot deel van het land is bedekt met tropisch regenwoud. De Corantijn vormt de grens met Guyana en de Marowijne de grens met Frans Guyana. De kust van Suriname bestaat mangrovebomen. Er wordt veel rijst verbouwd. Zie jij jezelf al lekker ontspannen in een , dan ga je lekker hangmateren. Een okseltruitje.IDB, In de bil. Baksen is een flink pak rammel. Met dievenijzer hekwerk om je huis kan jou niets meer overkomen. Gezouten kabeljauw gaan bakken, noemen wij bakkeljauw. Een fles met potentieverhogende gedroogde plantdelen is een mannenfles. Autowandeling Bacove bakabana Bakkeljauw Bamihaar Blakaman Bloot Buitenvrouw Cellulair Dinges Doekoe Gaan Geslagen Getrouwde Handruiker Hangmateren Jawel Jonko Kostgrond cassave, watermeloen, banaan, tajerblad, sopropo, papaya, passievrucht, tomaat, boontjes en rijst. Kouseband Kraken Kromanti Kweekje Lemmetje Manja Mannenfles Mattie Okseltruitje of okselmouwtruitje Panna Pinaren Roti Schaafijs Schoenen uitlopen Schoonbroer Sprietje Tjappen Trekkoffie Trots Vriendinnenschrift Warung Wiet Zetten Zwamp Zwageres