Air India-kist vliegt rond met gat in de buik


Een toestel van Air India raakte bij het opstijgen een muur, waardoor een enorm gat in de romp ontstond. Het vliegtuig steeg echter normaal op, omdat de piloten niets in de gaten hadden.
Personeel van de luchthaven Trichy zagen het gelukkig wel gebeuren en de piloten werden via de boordradio gewaarschuwd.
De vlucht, met 136 passagiers aan boord, werd afgebogen naar Mumbai, waar een noodlanding werd gemaakt.
Uit beelden van het incident blijkt dat een flink stuk van de muur is afgeslagen en dat de vliegmachine met een behoorlijk gat rondvloog.
De piloten zijn geschorst in afwachting van een onderzoek.

Bericht: >Air India-kist vliegt rond met gat in de buik

Suriname ligt in de tropen, vlak bij de evenaar. Het is er altijd warm en vochtig. Een groot deel van het land is bedekt met tropisch regenwoud. De Corantijn vormt de grens met Guyana en de Marowijne de grens met Frans Guyana. De kust van Suriname bestaat mangrovebomen. Er wordt veel rijst verbouwd. Zie jij jezelf al lekker ontspannen in een , dan ga je lekker hangmateren. Een okseltruitje.IDB, In de bil. Baksen is een flink pak rammel. Met dievenijzer hekwerk om je huis kan jou niets meer overkomen. Gezouten kabeljauw gaan bakken, noemen wij bakkeljauw. Een fles met potentieverhogende gedroogde plantdelen is een mannenfles. Autowandeling Bacove bakabana Bakkeljauw Bamihaar Blakaman Bloot Buitenvrouw Cellulair Dinges Doekoe Gaan Geslagen Getrouwde Handruiker Hangmateren Jawel Jonko Kostgrond cassave, watermeloen, banaan, tajerblad, sopropo, papaya, passievrucht, tomaat, boontjes en rijst. Kouseband Kraken Kromanti Kweekje Lemmetje Manja Mannenfles Mattie Okseltruitje of okselmouwtruitje Panna Pinaren Roti Schaafijs Schoenen uitlopen Schoonbroer Sprietje Tjappen Trekkoffie Trots Vriendinnenschrift Warung Wiet Zetten Zwamp Zwageres