Adviesprijs kippenei SRD 1.60

GFC NIEUWS- De afgelopen tijd heerst er een situatie op de lokale markt over de verkoopprijs van kippeneieren.
De prijs op de markt van dit product komt tot stand door middel van vraag en aanbod.
Kippeneieren zijn seizoengevoelige producten, waardoor elk jaar rond deze periode er een mogelijke aanbodstekort ontstaat, die een directe invloed heeft op de verkoopprijs.
Om de situatie op de markt te beheersen, heeft het ministerie van Handel, Industrie en Toerisme samen met enkele leveranciers en verkopers, een adviesprijs van een kippenei bepaald.
De adviesprijs van een kippenei is door het ministerie vastgesteld op SRD 1.60 per stuk.
Het bericht Adviesprijs kippenei SRD 1.60 verscheen eerst op GFC Nieuws.

Bericht: >Adviesprijs kippenei SRD 1.60

Suriname ligt in de tropen, vlak bij de evenaar. Het is er altijd warm en vochtig. Een groot deel van het land is bedekt met tropisch regenwoud. De Corantijn vormt de grens met Guyana en de Marowijne de grens met Frans Guyana. De kust van Suriname bestaat mangrovebomen. Er wordt veel rijst verbouwd. Zie jij jezelf al lekker ontspannen in een , dan ga je lekker hangmateren. Een okseltruitje.IDB, In de bil. Baksen is een flink pak rammel. Met dievenijzer hekwerk om je huis kan jou niets meer overkomen. Gezouten kabeljauw gaan bakken, noemen wij bakkeljauw. Een fles met potentieverhogende gedroogde plantdelen is een mannenfles. Autowandeling Bacove bakabana Bakkeljauw Bamihaar Blakaman Bloot Buitenvrouw Cellulair Dinges Doekoe Gaan Geslagen Getrouwde Handruiker Hangmateren Jawel Jonko Kostgrond cassave, watermeloen, banaan, tajerblad, sopropo, papaya, passievrucht, tomaat, boontjes en rijst. Kouseband Kraken Kromanti Kweekje Lemmetje Manja Mannenfles Mattie Okseltruitje of okselmouwtruitje Panna Pinaren Roti Schaafijs Schoenen uitlopen Schoonbroer Sprietje Tjappen Trekkoffie Trots Vriendinnenschrift Warung Wiet Zetten Zwamp Zwageres