Aanvang gemaakt met herstel weg van Apoera naar Washabo

Conform de belofte van de president en de toezegging van de per 1 februari aangestelde districtscommissaris Joanna Aroepa is er aanvang gemaakt met de rehabilitatie van de weg van Apoera naar Washabo.
Men is intussen bezig met het aanbrengen van de eerste laag bestaande uit base course. Het is de bedoeling dat de weg goed verhoogd wordt met enkele lagen. Dit om een duurzaam product te leveren.
De weg Apoera – Washabo is jarenlang een groot probleem geweest voor de gemeenschap. In de regentijd had men te kampen met grote katers en modder terwijl in de droge tijd de mensen langs de weg een overlast aan stof hadden.
De start van de rehabilitatie van deze weg betekent dus een grote opluchting voor de bewoners van de dorpen Apoera, Section en Washabo.
Het bericht Aanvang gemaakt met herstel weg van Apoera naar Washabo verscheen eerst op GFC Nieuws.

Bericht: >Aanvang gemaakt met herstel weg van Apoera naar Washabo

Suriname ligt in de tropen, vlak bij de evenaar. Het is er altijd warm en vochtig. Een groot deel van het land is bedekt met tropisch regenwoud. De Corantijn vormt de grens met Guyana en de Marowijne de grens met Frans Guyana. De kust van Suriname bestaat mangrovebomen. Er wordt veel rijst verbouwd. Zie jij jezelf al lekker ontspannen in een , dan ga je lekker hangmateren. Een okseltruitje.IDB, In de bil. Baksen is een flink pak rammel. Met dievenijzer hekwerk om je huis kan jou niets meer overkomen. Gezouten kabeljauw gaan bakken, noemen wij bakkeljauw. Een fles met potentieverhogende gedroogde plantdelen is een mannenfles. Autowandeling Bacove bakabana Bakkeljauw Bamihaar Blakaman Bloot Buitenvrouw Cellulair Dinges Doekoe Gaan Geslagen Getrouwde Handruiker Hangmateren Jawel Jonko Kostgrond cassave, watermeloen, banaan, tajerblad, sopropo, papaya, passievrucht, tomaat, boontjes en rijst. Kouseband Kraken Kromanti Kweekje Lemmetje Manja Mannenfles Mattie Okseltruitje of okselmouwtruitje Panna Pinaren Roti Schaafijs Schoenen uitlopen Schoonbroer Sprietje Tjappen Trekkoffie Trots Vriendinnenschrift Warung Wiet Zetten Zwamp Zwageres