Aanrijding heeft mishandeling en vernieling tot gevolg. | Korps Politie Suriname

De politie van Paranam heeft op vrijdag 3 augustus de 23-jarige Marlon A. aangehouden.
Na de melding van een aanrijding te La Vigilantia, waarbij partijen slaags waren geraakt en één der partijen met stenen werd bekogeld, deed de politie de plek aan.
Bij aankomst op de locatie bleek het te gaan om een aanrijding tussen een vrachtwagen en een personenauto. Onderzoek wees uit dat de chauffeuse van de personenauto reed over de Sir Winston Churchillweg. Ze kwam vanuit de Martin Luther Kingweg gaande richting White Beach; terwijl de vrachtwagenbestuurder vanuit tegenovergestelde richting kwam. In een bocht op de weg kwam de personenauto op de rijhelft van de vrachtwagen terecht met het gevolg dat het rechter spatbord van personenauto tegen de rechter achterband van de vrachtwagen aan kwam.
Tijdens de onderlinge afhandeling van de blikschade was de chauffeuse van mening dat zij niet fout was. Er ontstond dan een gehaal en getrek tussen deze bestuurders. De chauffeuse schakelde op een bepaald moment haar vriend in, in deze de 23-jarige Marlon, A. die zich naar de locatie begaf. Marlon eiste toen een schade vergoeding van de vrachtwagenbestuurder.
De vrachtwagenbestuurder gaf hem te kennen dat hij benadeelde is en de schade niet gaat vergoeden en dat het beter is de politie erbij te halen. Marlon werd boos en bewapende zich met een scherp voorwerp. De situatie werd grimmig waardoor de vrachtwagenbestuurder in zijn voertuig stapte en wegreed. Marlon zette de achtervolging in en nadat hij de vrachtwagen had klem gereden gooide hij met een steen een ruit van dat voertuig in. De vrachtwagenbestuurder liep hierdoor letsels op.
Omstanders bemoeiden zich met de zaak en begonnen de vrachtwagen bestuurder ook met stenen te bekogelen terwijl hij in de cabine van zijn voertuig zat. Ten gevolge hiervan liep de bestuurder meerdere verwondingen op. Ook de voorruit, de zijruit en een zijspiegel van zijn vrachtwagen zijn stuk geslagen.
Deze laffe omstanders liepen weg toen zij de politie zagen aankomen. In eerste instantie loog Marlon dat hij de bestuurder van de personenauto was. Toen de vrachtwagenbestuurder dat tegensprak kwam Marlon terug op zijn leugenachtige verklaring en gaf toe dat zijn vriendin de personenauto bestuurde. Zijn vriendin blijkt niet in het bezit te zijn van een rijbewijs. De vrachtwagenbestuurder is na medische behandeling op de afdeling Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis heengezonden. Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is Marlon voor mishandeling en vernieling in verzekering gesteld. De politie is bezig te onderzoeken wie de laffe omstanders zijn die mee hebben geholpen om de vrachtwagenbestuurder te mishandelen en diens vrachtwagen te vernielen. Informatie met betrekking tot deze personen mag doorgespeeld worden aan de politie van Paranam.
Noot: De politie doet een beroep op partijen van aanrijdingen om het hoofd ten alle tijde koel te houden en om het recht niet in eigen handen te nemen waarbij ernstige strafbare feiten gepleegd worden. U zult worden aangehouden en opgesloten

. Aanrijding heeft mishandeling en vernieling tot gevolg. – Korps Politie Suriname.

Suriname ligt in de tropen, vlak bij de evenaar. Het is er altijd warm en vochtig. Een groot deel van het land is bedekt met tropisch regenwoud. De Corantijn vormt de grens met Guyana en de Marowijne de grens met Frans Guyana. De kust van Suriname bestaat mangrovebomen. Er wordt veel rijst verbouwd. Zie jij jezelf al lekker ontspannen in een , dan ga je lekker hangmateren. Een okseltruitje.IDB, In de bil. Baksen is een flink pak rammel. Met dievenijzer hekwerk om je huis kan jou niets meer overkomen. Gezouten kabeljauw gaan bakken, noemen wij bakkeljauw. Een fles met potentieverhogende gedroogde plantdelen is een mannenfles. Autowandeling Bacove bakabana Bakkeljauw Bamihaar Blakaman Bloot Buitenvrouw Cellulair Dinges Doekoe Gaan Geslagen Getrouwde Handruiker Hangmateren Jawel Jonko Kostgrond cassave, watermeloen, banaan, tajerblad, sopropo, papaya, passievrucht, tomaat, boontjes en rijst. Kouseband Kraken Kromanti Kweekje Lemmetje Manja Mannenfles Mattie Okseltruitje of okselmouwtruitje Panna Pinaren Roti Schaafijs Schoenen uitlopen Schoonbroer Sprietje Tjappen Trekkoffie Trots Vriendinnenschrift Warung Wiet Zetten Zwamp Zwageres