74-jarige autobestuurder 53ste verkeersdode

De 74-jarige autobestuurder Floris Riedewald is dinsdag na een aanrijding in het ziekenhuis overleden.
Floris veroorzaakte op die bewuste dag een aanrijding met een trekker aan de Mr. Jagernath Lachmonstraat. De politie van het ressort Flora deed na de melding van de aanrijding de plek aan voor onderzoek.
Uit het voorlopige onderzoek is gebleken dat Floris met zijn voertuig reed over de noordelijke rijbaan van de Mr. Jagernath Lachmonstraat. Hij kwam vanuit de Coesewijnestraat richting de Johan Adolf Pengelstraat. De trekker reed over de zuidelijke rijbaan en kwam vanuit de Johan Adolf Pengelstraat gaande richting de Coesewijnestraat.
Floris verleende bij het beschrijven van een rechtse bocht geen voorrang aan de trekker met als gevolg de aanrijding. Het voertuig van Floris werd van achteren aangereden, vervolgens ramde hij een camerapaal en kwam tot stilstand, na ook een schutting te hebben geramd.
Uitwendig bekeken had Floris een barstverwonding op zijn voorhoofd opgelopen. Per ontboden ambulance werd hij afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo, waar hij na enkele uren de geest gaf.
De trekker bestuurder is in het bezit van een geldig rijbewijs en verkeerde niet onder invloed van alcohol.
Het ontzielde lichaam van Floris is na overleg met het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen. Met het overlijden van Floris staat de verkeersbarometer landelijk op 53.

Bericht: >74-jarige autobestuurder 53ste verkeersdode
Suriname Herald

Suriname ligt in de tropen, vlak bij de evenaar. Het is er altijd warm en vochtig. Een groot deel van het land is bedekt met tropisch regenwoud. De Corantijn vormt de grens met Guyana en de Marowijne de grens met Frans Guyana. De kust van Suriname bestaat mangrovebomen. Er wordt veel rijst verbouwd. Zie jij jezelf al lekker ontspannen in een , dan ga je lekker hangmateren. Een okseltruitje.IDB, In de bil. Baksen is een flink pak rammel. Met dievenijzer hekwerk om je huis kan jou niets meer overkomen. Gezouten kabeljauw gaan bakken, noemen wij bakkeljauw. Een fles met potentieverhogende gedroogde plantdelen is een mannenfles. Autowandeling Bacove bakabana Bakkeljauw Bamihaar Blakaman Bloot Buitenvrouw Cellulair Dinges Doekoe Gaan Geslagen Getrouwde Handruiker Hangmateren Jawel Jonko Kostgrond cassave, watermeloen, banaan, tajerblad, sopropo, papaya, passievrucht, tomaat, boontjes en rijst. Kouseband Kraken Kromanti Kweekje Lemmetje Manja Mannenfles Mattie Okseltruitje of okselmouwtruitje Panna Pinaren Roti Schaafijs Schoenen uitlopen Schoonbroer Sprietje Tjappen Trekkoffie Trots Vriendinnenschrift Warung Wiet Zetten Zwamp Zwageres