7-jarige beroofd door jeugdige trio | Korps Politie Suriname

De politie van Latour heeft op woensdag 6 juni Dion A. (12), de 11-jarige Gyan F. en Semaya A. (13) aangehouden.
Dit trio heeft op maandag 4 juni in het politie ressort een 7-jarige jongen onder bedreiging beroofd van SRD 150. Na de daad koos het drietal het hazenpad.
Op aanwijzing van het slachtoffertje werd één hunner op zijn woonadres aangehouden. Door deze aanhouding werden de twee anderen eveneens op hun woonadres aangehouden. De buit is niet terecht.
Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is dit trio in verzekering gesteld. Vanwege hun jeugdige leeftijd zijn de drie verdachten ingesloten in het jeugdcellenhuis te Opa Doeli.

. 7-jarige beroofd door jeugdige trio – Korps Politie Suriname.

Suriname ligt in de tropen, vlak bij de evenaar. Het is er altijd warm en vochtig. Een groot deel van het land is bedekt met tropisch regenwoud. De Corantijn vormt de grens met Guyana en de Marowijne de grens met Frans Guyana. De kust van Suriname bestaat mangrovebomen. Er wordt veel rijst verbouwd. Zie jij jezelf al lekker ontspannen in een , dan ga je lekker hangmateren. Een okseltruitje.IDB, In de bil. Baksen is een flink pak rammel. Met dievenijzer hekwerk om je huis kan jou niets meer overkomen. Gezouten kabeljauw gaan bakken, noemen wij bakkeljauw. Een fles met potentieverhogende gedroogde plantdelen is een mannenfles. Autowandeling Bacove bakabana Bakkeljauw Bamihaar Blakaman Bloot Buitenvrouw Cellulair Dinges Doekoe Gaan Geslagen Getrouwde Handruiker Hangmateren Jawel Jonko Kostgrond cassave, watermeloen, banaan, tajerblad, sopropo, papaya, passievrucht, tomaat, boontjes en rijst. Kouseband Kraken Kromanti Kweekje Lemmetje Manja Mannenfles Mattie Okseltruitje of okselmouwtruitje Panna Pinaren Roti Schaafijs Schoenen uitlopen Schoonbroer Sprietje Tjappen Trekkoffie Trots Vriendinnenschrift Warung Wiet Zetten Zwamp Zwageres