17-jarige arbeider kippenbedrijf ingesloten voor diefstal

De eigenaar van een kippenbedrijf deed op dinsdag 5 maart aangifte van diefstal van een brushcutter, rugspuit en een auto-accu bij de politie van Latour.
Na de ontdekking van de diefstal bekeek de eigenaar de beelden van zijn beveiligingscamera’s en is te zien hoe drie mannen de goederen wegdragen.
Een van de dieven bleek een arbeider van het bedrijf te zijn, de 17-jarige S.F.
Hij werd aangehouden en in verzekering gesteld. Aan de aanhouding van zijn kompanen wordt gewerkt.
Het onderzoek in deze zaak duurt voort.
Het bericht 17-jarige arbeider kippenbedrijf ingesloten voor diefstal verscheen eerst op GFC Nieuws.

Bericht: >17-jarige arbeider kippenbedrijf ingesloten voor diefstal

Suriname ligt in de tropen, vlak bij de evenaar. Het is er altijd warm en vochtig. Een groot deel van het land is bedekt met tropisch regenwoud. De Corantijn vormt de grens met Guyana en de Marowijne de grens met Frans Guyana. De kust van Suriname bestaat mangrovebomen. Er wordt veel rijst verbouwd. Zie jij jezelf al lekker ontspannen in een , dan ga je lekker hangmateren. Een okseltruitje.IDB, In de bil. Baksen is een flink pak rammel. Met dievenijzer hekwerk om je huis kan jou niets meer overkomen. Gezouten kabeljauw gaan bakken, noemen wij bakkeljauw. Een fles met potentieverhogende gedroogde plantdelen is een mannenfles. Autowandeling Bacove bakabana Bakkeljauw Bamihaar Blakaman Bloot Buitenvrouw Cellulair Dinges Doekoe Gaan Geslagen Getrouwde Handruiker Hangmateren Jawel Jonko Kostgrond cassave, watermeloen, banaan, tajerblad, sopropo, papaya, passievrucht, tomaat, boontjes en rijst. Kouseband Kraken Kromanti Kweekje Lemmetje Manja Mannenfles Mattie Okseltruitje of okselmouwtruitje Panna Pinaren Roti Schaafijs Schoenen uitlopen Schoonbroer Sprietje Tjappen Trekkoffie Trots Vriendinnenschrift Warung Wiet Zetten Zwamp Zwageres