12 mannen aangehouden; 1500 dozen sigaretten in beslag genomen

De douane recherche heeft in de nacht van woensdag 13 op donderdag 14 maart acht Braziliaanse bemanningsleden van een zeilschip en vier Surinaamse vrachtwagenchauffeurs aangehouden op een scheepswerf te Domburg voor overtreding van het smokkel decreet. Er zijn meer dan 1500 dozen sigaretten in beslag genomen.
De twaalf verdachten waren bezig smokkelwaar uit het zeilschip te lossen om die vervolgens in de vrachtwagens te laden. Deze verdachten zijn na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. De Surinamers zijn: Dinesh R. (33), Vikash R. (35), Awierman L. (33) en Glenn L. (50). De Brazilianen zijn: Osmar P.
(40), Tarziso R. (31), Bruno A. (32), Adenil D. (44), Jhones D. (29), Meredilson A. (23), Adriano R. (35) en Lobato D. (51)
De sigaretten zijn van de handelsmerken Tradition en Oris. In het belang van het onderzoek zijn de dozen met sigaretten, de vrachtwagens en het zeilschip in beslag genomen.
De douane recherche heeft deze zaak voor verder onderzoek overgedragen aan de afdeling Fraude van de politie.

Bericht: >12 mannen aangehouden; 1500 dozen sigaretten in beslag genomen
Suriname Herald

Suriname ligt in de tropen, vlak bij de evenaar. Het is er altijd warm en vochtig. Een groot deel van het land is bedekt met tropisch regenwoud. De Corantijn vormt de grens met Guyana en de Marowijne de grens met Frans Guyana. De kust van Suriname bestaat mangrovebomen. Er wordt veel rijst verbouwd. Zie jij jezelf al lekker ontspannen in een , dan ga je lekker hangmateren. Een okseltruitje.IDB, In de bil. Baksen is een flink pak rammel. Met dievenijzer hekwerk om je huis kan jou niets meer overkomen. Gezouten kabeljauw gaan bakken, noemen wij bakkeljauw. Een fles met potentieverhogende gedroogde plantdelen is een mannenfles. Autowandeling Bacove bakabana Bakkeljauw Bamihaar Blakaman Bloot Buitenvrouw Cellulair Dinges Doekoe Gaan Geslagen Getrouwde Handruiker Hangmateren Jawel Jonko Kostgrond cassave, watermeloen, banaan, tajerblad, sopropo, papaya, passievrucht, tomaat, boontjes en rijst. Kouseband Kraken Kromanti Kweekje Lemmetje Manja Mannenfles Mattie Okseltruitje of okselmouwtruitje Panna Pinaren Roti Schaafijs Schoenen uitlopen Schoonbroer Sprietje Tjappen Trekkoffie Trots Vriendinnenschrift Warung Wiet Zetten Zwamp Zwageres